Τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική MVP της Super League ο Λιβάγια!

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ

Αυτή τη φορά είχε να συναγωνιστεί τον Καρίμ Ανσαριφάρντ που στην ουσία χάρισε στον Ολυμπιακό τη νίκη με τον Απόλλωνα, αλλά και τον Θοδωρή Βασιλακάκη που σκόραρε δύο φορές για τον Ατρόμητο κόντρα στον Πλατανιά (αλλά μάλλον θεωρήθηκε πως η απόκρουση του Γιαννιώτη στο πέναλτι συνέβαλε αποφασιστικά στο αποτέλεσμα). Τελικά ο Μάρκο Λιβάγια τους προσπέρασε αμφότερους (με ποσοστό 33,71%) και για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική αναδείχθηκε MVP στη Super League.

Πραγματικά απίστευτο επίτευγμα για ένα θεσμό που από τη χρονιά που καθιερώθηκε, ουδέποτε έχει τύχει ένας ποδοσφαιριστής να αναδειχθεί τέσσερις σερί αγωνιστικές πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής! Ο Κροάτης επιθετικός της ΑΕΚ δημιούργησε και εκτέλεσε στο πρώτο αριστουργηματικό γκολ της ομάδας του στη Λιβαδειά (αναδείχθηκε δεύτερο καλύτερο γκολ) και χάρη στη 40 μέτρων κούρσα του με την μπάλα και το σουτ που αποκρούστηκε από τον Επασί, στην ουσία δημιούργησε και το δεύτερο τέρμα της Ένωσης στο 0-2 της Ρούμελης.

Καλύτερο γκολ αναδείχθηκε το φοβερό ψαλιδάκι του Βασιλακάκη, για τον οποίο μόλις χθες σας γράφαμε για τα φανταστικά γκολ που σημειώνει!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα