Απαντήσεις σε Χατζησωκράτη και Πολάκη έδωσε η Καϊλή

«Υπάρχει η ελευθερία ο καθένας να επιλέγει αυτό που νιώθει ότι τον εκφράζει», απάντησε χαρακτηριστικά η Εύα Καϊλή, σχολιάζοντας  την αιχμηρή ανάρτηση του Δημήτρη Χατζησωκράτη για την παρουσία της στο χθεσινό συλλαλητήριο.

«Σε όσους και όσες μου λένε: “να την χαίρεστε την ευρωβουλευτίνα σας με την παρουσία της στο συλλαλητήριο” απαντώ ξεκάθαρα: Εγώ δεν την χαίρομαι καθόλου. Έτσι σίγουρα δεν χτίζουμε τη σοσιαλδημοκρατία στην Ελλάδα», είχε γράψει ο κ. Χατζησωκράτης στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

«Ειδικά με τη ΔΗΜΑΡ έχουμε αρκετές διαφωνίες σε κάποια ζητήματα και υπάρχει η ελευθερία ο καθένας να επιλέγει αυτό που νιώθει ότι τον εκφράζει», ανέφερε η ευρωβουλευτής με Εύα Καϊλή, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό. «Δεν υπάρχει συγκεκριμένη γραμμή για τη δική μας παράταξη. Δεν έχει γίνει κάποια εσωτερική διαδικασία, ώστε να μπορέσουμε να αποφασίσουμε όλα τα μέλη της παράταξης. Όλες οι παρατάξεις θα έπρεπε να ρωτήσουν και τα μέλη τους, καθώς είναι ένα εθνικό ζήτημα και αυτή είναι η δική μου θέση», επισήμανε στη συνέχεια.

Σχολιάζοντας σε άλλο ραδιοφωνικό σταθμό το συλλαητήριο της Κυριακής, η Εύα Καϊλή το χαρακτήρισε σημαντικό, καθώς όπως είπε «ήταν σημαντικό γιατί στις Βρυξέλλες θεωρούν ότι οι Έλληνες ήταν παραιτημένοι. Και αυτό έδειξε ότι δεν ισχύει».

Όμως η κ. Καϊλή απάντησε και στην ανάρτηση του Παύλου Πολάκη: «Όσοι πήγαν δεν ήταν εθνικιστές, όπως και όσοι δεν πήγαν δεν ήταν προδότες. Ήταν κόσμος που ήθελε να στείλει το μήνυμα ότι η συζήτηση για τα σύμβολα πρέπει να γίνεται με μεγαλύτερη προσοχή. Ήταν τόσο μεγάλη και αυθόρμητη η προσέλευση του κόσμου που δεν μπορεί κανείς να γενικεύσει. Για μένα είναι ευκαιρία να πιάσουμε το θέμα από την αρχή και όχι από την παράδοση του ονόματος».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα