Απειλές για τη ζωή της δέχεται η Φρόσω Κυριάκου

 

Στο στόχαστρο πολλών έχει μπει η Φρόσω Κυριάκου, που σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους βάσει των πιστεύω τους γνωρίζει πολλά για το πώς έγινε το μοιραίο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον αγαπημένο τους Παντελή Παντελίδη. Δεν είναι λίγοι εκείνοι μάλιστα που αφήνουν υπονοούμενα και μεταφέρουν από στόμα σε στόμα υποψίες, ότι εκείνη ήταν που οδηγούσε το τζιπ και όχι ο τραγουδιστής.

Όλα όσα της καταλογίζουν, έγιναν η αφορμή να φουντώσει αρρωστημένα ο πόνος κάποιων θαυμαστών του αδικοχαμένου τραγουδιστή, που λες και δεν της έφταναν όλα αυτά που περνάει, της κάνουν ακόμα πιο δύσκολη τη ζωή. Έχοντας εντοπίσει το προσωπικό κινητό της, αλλά και μελών της οικογένειάς της, αλλά και μέσω λογαριασμών στα socialmedia, της επιτίθενται με τον χειρότερο τρόπο.

Όπως εξομολογήθηκε όμως στην «Α» φίλη της άτυχης κοπέλας, εκείνο που της προκάλεσε μεγάλη φοβία ήταν ένα γράμμα που στάλθηκε στη διεύθυνση του σπιτιού της, και ήταν άκρως απειλητικό για τη ζωή της. Η Φρόσω Κυριάκου, που είναι ένα ράκος ψυχολογικά και καθημερινά παρακολουθείται από ψυχολόγο για να καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια της, έχει αρχίσει δειλά-δειλά να βγαίνει από το σπίτι της, αλλά ποτέ μόνη της γιατί φοβάται. Όσοι την έχουν δει περιγράφουν ένα κορίτσι στενοχωρημένο, φοβισμένο, που κοιτάει συνεχώς πίσω της, μη κρύβοντας ότι κάτι φοβάται.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα