Απειλή για βόμβα στα γραφεία της AFA!

Η φετινή διοργάνωση του Copa America είχε μία ιδιαιτερότητα. Ήταν επετειακή, στο πλαίσιο των 100 χρόνων από την πρώτη διοργάνωση. Γι’ αυτό και στην Αργεντινή ήθελαν τον τίτλο όσο τίποτα άλλο.

Η ήττα από τη Χιλή στα πέναλτι και η τραγική εξέλιξη με τον Λιονέλ Μέσι να δηλώνει το «τέλος» από την Εθνική, πίκρανε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο στην Αργεντινή, αφού ήταν ο τρίτος στη σειρά χαμένος τελικός. Κάποιοι, λοιπόν, το παράκαναν και τηλεφώνησαν ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα στα γραφεία της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αργεντινής. Πικρή φάρσα, αλλά για καλό και για κακό, εκκενώθηκαν τα γραφεία, διότι ποτέ δεν ξέρεις…

Είναι χαρακτηριστικό ότι πριν από δέκα μέρες, ο Ντιέγκο Μαραντόνα είχε κάνει δηλώσεις και όντας όπως πάντα υπερβολικός σε αυτά που λέει, είχε υποστηρίξει πως πρέπει να μπει βόμβα στα γραφεία της AFA και να ξεκινήσουν όλα από την αρχή! Ίσως εκείνος που σκέφτηκε τη φάρσα να πιάστηκε από τη δήλωση του Μαραντόνα, ο οποίος άλλωστε θεωρεί ότι πρέπει να μπει βόμβα και στα γραφεία της FIFA.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα