«Απειλή» υποβιβασμού για ΟΦΗ, Πανιώνιο!

Η επόμενη μέρα της αλλαγής στον προεδρικό θώκο της Λίγκας βρήκε τις ΠΑΕ ΟΦΗ και Πανιώνιος να απειλούνται με αποβολή –άρα υποβιβασμό– από το πρωτάθλημα!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η νομική υπηρεσία της Λίγκας, σε συνεργασία με την αντίστοιχη της ΕΠΟ, αποφάνθηκε πως η προσφυγή των δύο ομάδων στα πολιτικά δικαστήρια, για την έκδοση προσωρινής διαταγής παγώματος των οφειλών προς τους ποδοσφαιριστές, προσβάλει το άρθρο 35, η παραβίαση του οποίου τιμωρείται με αποβολή από το πρωτάθλημα.

Η ΠΑΕ Πανιώνιος αποδέχθηκε την απόφαση της Λίγκας και δεσμεύτηκαν πως μέσα στο επόμενο 20ήμερο θα έχει αποσυρθεί η προσφυγή τους. Η ΠΑΕ ΟΦΗ δεν ψήφισε υπέρ της συγκεκριμένης απόφασης, ωστόσο στην Κρήτη επικρατεί ικανοποίηση από τη διορία που δόθηκε, καθώς μέσα στον Δεκέμβριο η εταιρεία θα έχει υπαχθεί στο άρθρο 99, γεγονός που αυτόματα θα ακυρώσει την προσωρινή διαταγή που έχει εκδοθεί.

Στη διάρκεια της συζήτησης για το συγκεκριμένο ζήτημα, διαβάστηκαν επιστολές των ποδοσφαιριστών Στάθη Ταυλαρίδη και Γιώργου Γεωργίου, οι οποίοι ενημέρωσαν πως αν δεν δοθεί λύση στο θέμα των οφειλομένων, θα καταφύγουν στον αθλητικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα