Αποκάλυψη-«βόμβα»: «Ο Στάθης είχε ξαναπεθάνει. Ήταν μεταφυσικό»

«Σπάζοντας» τη σιωπή του λίγο καιρό μετά τον θάνατο του αγαπημένου του αδελφού, Στάθη Ψάλτη, θα αποκάλυπτε κάτι που κανείς δεν γνώριζε για τον δημοφιλή ηθοποιό.

Ο Γιάννης Ρώτας μιλώντας στην “Espresso” αναφέρθηκε στον άγνωστο θάνατο του αδελφού του, που ενώ όλοι τότε πίστευαν ότι ήταν πεθαμένος, εκείνος «αναστήθηκε».

«Ο Στάθης ήταν 2 ετών και εγώ 8 και ζούσαμε στον Πύργο Ηλείας με τους γονείς μας, όταν εκείνος ξαφνικά “πέθανε”… Ή τουλάχιστον τον νομίσαμε πεθαμένο. Γρήγορα τον βάφτισαν στο σπίτι κάποιοι συγγενείς μας και αμέσως μετά… ξαναγύρισε στη ζωή! Ήταν σαν θαύμα! Όλα ξαφνικά τα έκανε ο Στάθης όπως και τώρα», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ρώτας, χαρακτηρίζοντας το συμβάν ως μεταφυσικό.

Ο θάνατός του τον έχει κλονίσει πραγματικά, και δεν μπορεί να το χωνέψει όπως εξομολογήθηκε:

«Έχασα τη ζωή μου. Έσβησαν όλα όταν τον έχασα. Τον λατρευτό μου. Ήμουν στο νοσοκομείο 20 μέρες από το πρωί ως το βράδυ. Όταν έμαθα ότι ο Στάθης έχει καρκίνο έχασα ξαφνικά τον βηματισμό μου και κινούμαι με μπαστουνάκι. Το σοκ ήταν τέτοιο που δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου… Είμαι ακόμη έτσι, δεν έχω συνέλθει!»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα