Αποκάλυψη της «Α»: Ο άγριος καβγάς Παπαδόπουλου – Κοτσαηλίδου για χάρη τραγουδίστριας

Τα πρόσφατα νυχτοπερπατήματα του Σπύρου Παπαδόπουλου με μεγάλη παρέα στο «Κέντρο Αθηνών» προκάλεσαν έκρηξη στη σχέση του με τη σύντροφό του. Η απουσία της Νικολέτας Κοτσαηλίδου από το πλευρό του προκάλεσε μεγάλες απορίες σε όσους τον είδαν να διασκεδάζει συνοδευόμενος από μία άλλη αιθέρια ύπαρξη, και πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν τι συμβαίνει μεταξύ τους.

Σύμφωνα με όσα ακούγονται από το περιβάλλον της ηθοποιού, μόλις είδε και εκείνη τις φωτογραφίες από τη βραδινή του έξοδο με την Ελισάβετ Σπανού, που πρόσφατα χώρισε από τον τηλεοπτικό σεφ Γιάννη Αποστολάκη, έγινε πυρ και μανία.

Τόσο ο παρουσιαστής όσο και η τραγουδίστρια δείχνουν να περνάνε πολύ καλά, κάτι που σύμφωνα με τις φήμες προκάλεσε την έκρηξη ζήλιας της συντρόφου του, που όταν ζήτησε εξηγήσεις ο καβγάς τους ήταν μεγάλος.

Αν και οι δυο τους είναι ένα ζευγάρι που δεν έχει δώσει τροφή για σχόλια με την προσωπική του σχέση, αυτοί που τους ξέρουν καλά διαδίδουν από στόμα σε στόμα ότι η έξοδος αυτή του παρουσιαστή τον έβαλε σε μεγάλους μπελάδες.

me-elisavet-spanou

8698_pinelopi_plaka_spiros_papadopoylos_elisavet_spanoy_6112016

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα