Αποκαλύψεις για το θάνατο του γιου του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον θάνατο του γιου του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας, Μεσούτ Γιλμάζ.

To Πανεπιστήμιο Κεντ της Κωνσταντινούπολης τόνισε πως ο Μεχμέτ Γιαβούζ Γιλμάζ έπασχε από σοβαρό πρόβλημα υγείας.Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο Γιλμάζ «έπασχε από επιληψία του κροταφικού λοβού και μετά από ορισμένες επιπλοκές που τον οδηγούσαν στην παράλυση η υγεία του επιδεινώθηκε.

»Είχε πιεστεί πολύ, δεν μπορούσε να αντέξει αυτήν την κατάσταση και έβαλε τέλος στη ζωή του.

»Εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη μας για την απώλεια του αγαπημένου μας, Γιαβούζ Γιλμάζ. Θα θυμόμαστε πάντα, όσα έκανε για το πανεπιστήμιο μας».

Ο 38χρονος Γιαβούζ Γιλμάζ βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του, στο σπίτι του στην περιοχή Μπεϊκόζ της Κωνσταντινούπολης το πρωί του Σαββάτου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο γιος του πρώην Τούρκου πρωθυπουργού εντοπίστηκε από σωματοφύλακές του με μία σφαίρα στο κεφάλι .

Οι αρχές ανακοίνωσαν πως ο θάνατος του οφείλεται σε αυτοκτονία, χωρίς ωστόσο να αποκλείσουν εντελώς το ενδεχόμενο της δολοφονίας, τονίζοντας ότι οι πιθανοί εκτελεστές του μπορεί να έστησαν το σκηνικό, ώστε να παρασύρουν την αστυνομία.

Ο Μέχμετ Γιαβούζ Γιλμάζ ήταν μόνος του όλο το βράδυ μέσα στο σπίτι του. «Μπήκαμε με τη βοήθεια ενός κλειδαρά το πρωί και βρήκαμε ένα όπλο δίπλα του», δήλωσαν οι σωματοφύλακες του στη μαρτυρία τους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα