Αποκαλύψεις για το παρασκήνιο της χειροτονίας της Ναταλίας Λιονάκη (βίντεο)

Έκπληξη προκάλεσε στο ευρύ κοινό η απόφαση της Ναταλίας Λιονάκη να χειροτονηθεί μοναχή στην Κένυα. Από τις 14 Αυγούστου, η ηθοποιός λέγεται πλέον αδερφή «Φεβρωνία» ακολουθώντας για πάντα τον δρόμο του Θεού που επέλεξε πριν μερικά χρόνια.

Η αντίδραση της  μητέρας της στην απόφασή της αυτή ήταν έντονη. Πάλευε για χρόνια να την αποκόψει από τα μοναστήρια που ζούσε, και να την επαναφέρει στην εγκόσμια ζωή. Μάταια όμως αφού η κόρη της ήταν αποφασισμένη να φτάσει μέχρι τέλους. Κατά τα λεγόμενα αυτών που γνωρίζουν το παρασκήνιο, μία ερωτική απογοήτευση ήταν αυτή που την οδήγησε πριν χρόνια σε αυτό το σημείο. Στο «Πρωινό» της Πέμπτης όμως έγιναν νέες αποκαλύψεις.

Ο Κώστας Τσουρός αποκάλυψε γιατί επέλεξε να χειροτονηθεί μοναχή στην Κένυα: «Επέλεξε να πάει εκεί να χειροτονηθεί για να κάνει ταυτόχρονα και ιεραποστολή, αυτό ήθελε η ίδια να κάνει. Ήταν δική της επιλογή… Απ’ ότι μαθαίνω ήταν μαζί της και ο ηγούμενος Απόστολος, αυτός που ήταν από την αρχή και ταξίδεψε μαζί της, ήταν δίπλα της…»!
Η δε Ελεάνα Τριφίδου είπε: «Υπήρχε έντονη αντίδραση από την πλευρά της μητέρας της. Θυμάμαι που η μητέρα της είχε πάει στο μοναστήρι και ήταν πολύ έντονη η ενόχλησή της μητέρας, προσπαθούσε να την πείσει, “παιδί μου μην φύγεις”».

Δείτε τι άλλο αποκάλυψαν στο Πρωινό!

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα