Αποκαλύψεις Χάσι για πολλούς παίκτες του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης στο πρώτο φιλικό επί ελληνικού εδάφους και στην πρόβα τζενεράλε πριν από τον αγώνα με την Παρτίζαν στο Βελιγράδι και ο Μπεζνίκ Χάσι μετά το τέλος του αγώνα δεν δίστασε να αναφερθεί προσωπικά σε πέντε διαφορετικούς παίκτες της ομάδας του.
«Ήταν αρκετά καλή η εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο. Είδαμε αρκετά καλά πράγματα και συνδυασμούς Μας έλειψε λίγο η ταχύτητα αλλά ελπίζω ότι με την Παρτιζάν θα είμαστε έτοιμοι», είπε αρχικά ο Κοσοβάρος προπονητής και συνέχισε: “Η Παρτίζαν είναι πολύ καλή ομάδα. Είναι δυνατή, όμως γνωρίζουμε κι εμείς τις δυνάμεις μας και θα πρέπει είμαστε έτοιμοι”.

Για την ευρωπαϊκή λίστα εξήγησε: «Περιμέναμε φιλικό για τις αποφάσεις μας. Πρέπει να αποφασίσουμε για τους τραυματίες. Υπάρχουν παίκτες που δεν είναι έτοιμοι, είδαμε ότι ο Βούκοβιτς είναι ανέτοιμος, ο Ρέτσος πολύ κουρασμένος, ο Μποτία και ο Μπεν είναι εκτός προπονήσεων εδώ και κάποιες ημέρες. Ο Ταχτσίδης είναι μέσα στους παίκτες που ίσως μείνει εκτός, αφού ο γιατρός είπε ότι ο τραυματισμός του χρειάζεται χρόνο. Θα δούμε αύριο…».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα