Αποκατάσταση του ονόματος και της υπόληψης του Μάκη Χριστοδουλόπουλου

 

Της Σπυριδούλας Κάμπου Ζαράγκα

Με ανακοίνωση στο Facebook, λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα του κυρίου Μάκη Χριστοδούλοπουλου στο νυχτερινό κέντρο «Ρremiera», η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του καταστήματος, Βάσω Ρεντοπούλου θα εξηγούσε ότι η συνεργασία τους με τον τραγουδιστή λαμβάνει τέλος, λόγω του ότι: «Για σοβαρούς λόγους υγείας που προέκυψαν εντός της ημέρας και χρίζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης,ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, δεν θα συνεχίσει μαζί μας για τη χειμερινή σεζόν. Του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση. Εμείς συνεχίζουμε κανονικά. Ραντεβού την Παρασκευή».

Μέσα σε χρόνο dt, το ξαφνικό πρόβλημα υγείας που έβγαλε στα φώτα της δημοσιότητας ότι προέκυψε στον κύριο Μάκη Χριστοδουλόπουλο, η Βάσω Ρεντοπούλου, φιλοξενήθηκε σε δεκάδες site, όπως η «Α», όπως το protothema.gr, το gossip.tv.gr , στο zappit.gr, στο altsantiri.gr,  κ.α.

 

Αναφορικά με εμάς, ουδέποτε είχαμε τη διάθεση και τον σκοπό να θίξουμε τον κύριο Μάκη Χριστοδουλόπουλο, χαροποιώντας μας ιδιαίτερα ότι χαίρει άκρας υγείας. για αυτό οφείλουμε να παραθέσουμε όλα όσα μας ζήτησε μέσα από την εξώδικη διαμαρτυρία του.

 

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Το δημοσίευμα αποκατάστασης πρέπει να φέρει τον τίτλο «Αποκατάσταση του ονόματος και της υπόληψης του τραγουδιστή Μάκη Χριστοδουλόπουλου» και να έχει επί λέξει ως ακολούθως:

Τα άρθρα,

  1. Αποκλειστικό: Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος

2. Αποκλειστικό: Τι πραγματικά συμβαίνει με τον Χριστοδουλόπουλο: Πώς από το χειρουργείο βρίσκεται για liveεμφάνιση στην Κρήτη (εικόνα)

3. Ξέσπασε «πόλεμος» για το θέμα υγείας του Μάκη Χριστοδουλόπουλου: Η ανακοίνωση του τραγουδιστή και η απάντηση του νυχτερινού κέντρου

, δεν φέρουν αληθές περιεχόμενα και προσβάλουν την τιμή, την υπόληψη και την επαγγελματική ακεραιότητα του κυρίου Μάκη Χριστοδουλόπουλου. Αποτελεί ύβρη και συκοφαντία προς το πρόσωπό του η χρήση ρητορικών ερωτήσεων «Ψέματα λέει το νυχτερινό κέντρο, ψέματα λέει ο τραγουδιστής, ψέματα λένε οι δημοσιογράφοι; Ένα ερώτημα που ίσως δεν απαντηθεί ποτέ…» καθόσον ο ίδιος αυτοπροσώπως όσο η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεών του έχουν δηλώσει πώς είναι υγιέστατος. Όσα αναγράφτηκαν σχετικά με την κατάσταση υγείας του είχαν ως πηγή την κ.Ρεντοπούλου και μόνο με την οποία έχουμε φιλικές σχέσεις και δε διασταυρώσαμε τις πληροφορίες, ούτε επικοινωνήσαμε με τον ίδιο τον θιγόμενο. Δεν αμφισβητούμε πώς ο ίδιος είναι υγιέστατος και συνεχίζει προγραμματισμένες συναυλίες. Ο λόγος της που σταμάτησε η συνεργασία του με οτ νυχτερινό κέντρο, αφορά αυστηρά επαγγελματικά θέματα τα οποία ο ίδιος δεν έθιξε και δεν επιθυμεί να συζητήσει και όχι η κρίσιμη κατάσταση της υγείας του. Κανένας πόλεμος δεν υπάρχει μεταξύ του ίδιου και των ιθυνόντων του νυχτερινού κέντρου. Διαγράφουμε τη λέξη «ψέματα» από τα άρθρα μας. Ο κ. Χριστοδουλόπουλος είναι υγιέστατος και δύναται να φέρει άριστα εις πέρας τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Ουδέποτε έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ με θέμα υγείας του ή για επαγγελματικό λόγο πλην της ορθής και μη καταχραστικής διαφήμισης των εμφανίσεών του. Ουδέποτε θα επέτρεπε να διαρρεύσει ψευδώς ένα τόσο σημαντικό θέμα που να αφορά την υγεία του και να αναστατώσει τους θαυμαστές και τον περίγυρό του. Δεν πήγε στην Κρήτη επειδή είχε πάρει μεγάλη προκαταβολή αλλά επειδή ήταν προγραμματισμένη συναυλία και ο ίδιος δεν αθετεί ποτέ τον λόγο του όσα χρόνια βρίσκεται στον καλλιτεχνία χώρο. Είναι ιδιαίτερα αγαπητός το ευρύ κοινό και αξιόλογος καλλιτέχνης. Επομένως ήταν λάθος από εμάς να τον αποκαλέσουμε έστω και έμεσα ψεύτη χαρακτηρίζοντας τον έτσι απρεπώς και να προκαλέσουμε ζημία του ως επαγγελματία, καθώς κλονίστηκε η εμπιστοσύνη εν δυνάμει συνεργατών του.

Λυπούμαστε που θίξαμε την τιμή και την υπόληψη του κ. Χριστοδουλόπουλου και με το παρόν δημοσίευμα αποσκοπούμε στην αποκατάσταση της αλήθειας»!

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα