Αποκεφάλισε τη μητέρα του και αυτοκτόνησε πηδώντας μπροστά σε ένα τρένο

Σε αποκεφαλισμό της μητέρας του προχώρησε ένας άνδρας Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης, ο οποίος εν συνεχεία αυτοκτόνησε πηδώντας μπροστά σε ένα τρένο.

Ο άνδρας παράτησε το πτώμα της μητέρας σε ένα δρομάκι και έφυγε προκειμένου να πάει στον σιδηροδρομικό σταθμό όπου θα έβαζε και τέλος στη ζωή του.

Αυτόπτες μάρτυρες βλέποντας το πτώμα της άτυχης γυναίκας αρχικά θεώρησαν ότι ήταν μέρος φάρσας για τη γιορτή του Χαλοούιν, καθώς το κεφάλι της μητέρας του δράστη βρισκόταν στην απέναντι μεριά του δρόμου, μακριά από το υπόλοιπο σώμα!

Τελικά οι αρχές ανέφεραν ότι το κεφάλι βρέθηκε εκεί καθώς κάποιος περαστικός το είχε κλωτσήσει!

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας στην κομητεία Νασάου του Λονγκ Άιλαντ επιβεβαίωσε στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων ότι οι αρχές είχαν εντοπίσει το πτώμα μιας γυναίκας μπροστά από το διαμέρισμά της το βράδυ της Τρίτης και ότι ο γιος της βρέθηκε νεκρός αφού έπεσε στις γραμμές ενός τρένου.

Σύμφωνα με τις αρχικές έρευνες, «δεν υπάρχουν αναφορές για ενδοοικογενειακή βία μεταξύ μητέρας και γιου, ούτε και οποιαδήποτε ένδειξη για τρομοκρατική δράση», δήλωσε αξιωματούχος.

Όπως αναφέρεται στο άρθρο της εφημερίδας, ο γιος, Ντέρεκ Γουόρντ 35 ετών, είχε στην κατοχή του ένα περίστροφο όταν πήδηξε στις γραμμές τη στιγμή που πλησίαζε το τρένο. Ο ίδιος είχε ιστορικό ψυχιατρικής ασθένειας, ενώ σκότωσε τη μητέρα του με ένα μαχαίρι.

Η γυναίκα, Πατρίσια Γουόρντ 66 ετών, ήταν πρώην καθηγήτρια σε πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα