Αποκλεισμός σοκ για τον ΠΑΟ, 2-2 με την Γκαμπάλα

Ήττα και για τον Ατρόμητο στην Πόλη, πέρασε με ισοπαλία ο ΠΑΟΚ

ΣΟΚ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας! Ο Παναθηναϊκός, η ομάδα με το εξαιρετικό τελείωμα πέρσι στο πρωτάθλημα, τις σπουδαίες μεταγραφές και τα όνειρα της συμμετοχής στο Champions League, κατάφερε και αποκλείστηκε από την Γκαμπάλα από το Αζερμπαϊτζάν, μία ομάδα που έπαιξε για δεύτερη φορά στην ιστορία της στην Ευρώπη και που μετά το 0-0 στην έδρα της, πήρε το 2-2 στην Αθήνα και άφησε εκτός Ευρώπης τον ΠΑΟ.
Η κατάσταση στην ομάδα είναι πλέον οριακή. Χάθηκαν χρήματα που υπολογίζονταν, χάθηκε η εμπιστοσύνη προς τον Αναστασίου, τους παίκτες, τη διοίκηση, τους πάντες. Τσακίστηκε το πρεστίζ και το γόητρο, κάμφθηκε σίγουρα και το ηθικό κάποιων παικτών που αλλιώς φαντάζονταν τη φετινή χρονιά. Εκτός των άλλων, υπήρξε και άσχημη αντίδραση από τον κόσμο που μπήκε στο γήπεδο με τη λήξη και επιτέθηκε φραστικά στους παίκτες του ΠΑΟ (κυρίως στους Ζέκα και Σάντσες)!
Δύο γκολ για τους φιλοξενούμενους σημείωσε ο Ντοντό στο 6’ και στο 60’, ενώ για τον ΠΑΟ ισοφάρισε αρχικά στο 34’ ο Μπεργκ και τελικά ο Πέτριτς στο 78’.
ΠΑΟ: Στιλ, Μπούρμπος (77′ Λαγός), Νάνο, Ταυλαρίδης, Σάντσεθ, Κουτρουμπής, Ζέκα, Πράνιτς (67′ Πέτριτς), Νίνης, Μπεργκ, Καρέλης (67′ Κλωναρίδης).
ΓΚΑΜΠΑΛΑ: Μπεζοτόσνι, Στάνκοβιτς, Βερνίντουμπ, Ρικαρντίνιο, Σαντίγκοβ, Ζετς (85′ Ζαμάλοβ), Ντασντεμίροβ, Γκάι, Ζένιοβ, Ντοντό, Αντόνοβ.

Αγγαρεία και 1-1 για τον ΠΑΟΚ στη Δανία

Έναν βαθμό κατάφερε να αποσπάσει ο ΠΑΟΚ στη Δανία και τουλάχιστον να μην χάσει από την Μπρόντμπι. Μετά το 5-0 της Τούμπας το ματς είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Η ελληνική ομάδα προηγήθηκε με γκολ του Ρικάρντο Κόστα στο 21’, ενώ το τελικό 1-1 διαμορφώθηκε στο 27’ με γκολ του Ρασάνι.
ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ: Ρένοβ, Άλμπρεχτσεν, Λάρσον, Ντουρμίσι, Έρνσκοβ, Ρασάνι, Φίρι (81’ Χορστ), Νέργκααρντ, Χιουλσάγκερ, Έρικσον (72’ Πούκι), Σβαρτς (60’ Ελμάντερ).
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Βίτορ, Κόστα, Κωνσταντινίδης (64’ Μακ), Τζαβέλλας, Κίτσιου, Τζιόλης (64’ Σαββίδης), Ροντρίγκες, Κάτσε, Μυστακίδης, Κουλούρης (76’ Δεληγιαννίδης).

Υπέκυψε ο Ατρόμητος, ήττα με 3-0 από τη Φενέρ

Στην ανωτερότητα της Φενέρμπαχτσε υποτάχθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Κωντσταντινούπολη ο Ατρόμητος Αθηνών και γνώρισε την ήττα στο «Σουκρού Σαράτσογλου» με 3-0.
Ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στα πρώτα λεπτά προκειμένου να διατηρήσει ζωντανές τις λίγες ελπίδες πρόκρισης που είχε, καθώς το 1-0 έγινε νωρίς, στο 7’, όταν ο Γκορμπούνοφ έκανε άστοχη έξοδο και ο Φερναντάο το εκμεταλλεύτηκε από κοντά. Στο 60’ ο τερματοφύλακας υπέπεσε και σε άλλο λάθος και με αυτογκόλ του έγινε το 2-0 υπέρ των Τούρκων, ενώ το 3-0 έκανε ο Φερναντάο και πάλι στο 78’.
ΦΕΝΕΡ: Βολκάν, Κιάερ, Σενέρ, Μπα, Μεχμέτ Τοπάλ, Σόουζα, Ντιέγκο, Ερκίν, Φερναντάο, Φαν Πέρσι, Νάνι.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, Φυτανίδης, Κυβρακίδης, Μπίτολο (82’ Κούρος), Λαζαρίδης, Ουσέρο, Ναπολεόνι, Ούμπιδες, Μαρσελίνιο, Γοδόι (62’ Μπάλλας), Πίτου Γκαρσία (62’ Λε Ταλέκ).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα