Αποκλειστικές προσφορές COSMOTE DEALS for YOU για τους πελάτες σταθερής και κινητής

Η COSMOTE εγκαινιάζει μια νέα εποχή αποκλειστικών προσφορών COSMOTE DEALS for YOU για όλους πλέον τους πελάτες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, για ψυχαγωγία, γεύση, πολιτισμό, αποδράσεις, shopping και αυτοκίνητο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Εξασφαλίζοντας μια μεγάλη ποικιλία αποκλειστικών προσφορών, το COSMOTE DEALS for YOU προσφέρει προνόμια, όπως 2 στην τιμή του 1, αλλά και σημαντικές εκπτώσεις στην τιμή εισιτηρίων και σε τιμές προϊόντων και ασφαλίστρων.

Στο πρόγραμμα προνομίων COSMOΤE DEALS for YOU προστίθενται συνεχώς νέες αποκλειστικές προσφορές μέσα από καινούργιες συνεργασίες, που καλύπτουν ολοένα και περισσότερες ανάγκες των πελατών.

Πλήρως ανανεωμένη είναι και η ιστοσελίδα, με καινούργιες λειτουργίες για την καλύτερη ενημέρωση και εξυπηρέτηση όλων των πελατών που θέλουν να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες με το COSMOTE DEALS for YOU.

Για την αξιοποίηση του προγράμματος αρκεί ένας COSMOTE DEALS for YOU κωδικός, τον οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν εύκολα και γρήγορα με την αποστολή κενού SMS στο 19019 (πελάτες κινητής) ή καλώντας το 13019 (πελάτες σταθερής) ή μέσω της ιστοσελίδας του προγράμματος (πελάτες κινητής και σταθερής).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα