ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κάνουν guest εμφάνιση τον… έρωτά τους στα κλαμπ επί πληρωμή

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου έχουν καταφέρει να συνδυάσουν ο Κώστας Σόμμερ και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, αφού μέσα από τον έρωτά τους καταφέρνουν να κάνουν καλή δουλείτσα και να βγάζουν λεφτά.

Όντας ένα πολυσυζητημένο ζευγάρι στα ΜΜΕ, δεν είναι λίγοι οι επιχειρηματίες κλαμπ σε όλη την Ελλάδα που θέλουν να τους έχουν έστω για μία εμφάνιση στο μαγαζί τους για να τους δει από κοντά ο κόσμος, και εννοείται έναντι αμοιβής. Πριν από λίγες ημέρες η αφίσα του Κ. Σόμμερ και της αγαπημένης του φιγούραρε σε κλαμπ της Χαλκίδας με το ζευγάρι να κλέβει την παράσταση στους θαμώνες, μη σταματώντας να βγάζουν φωτογραφίες μαζί τους δίνοντάς τους την ευκαιρία να τους γνωρίσουν καλύτερα.

Στο team που έκανε guest εμφάνιση στο εν λόγω νυχτερινό μαγαζί ήταν και η Στέλλα Γιαμπουρά αλλά και η Καίτη Φίνου. Σύμφωνα με όσα διαδίδονται από στόμα σε στόμα στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια, τόσο ο ηθοποιός όσο και η σύντροφός του δεν λένε «όχι» σε τέτοιες προτάσεις δουλειάς, αφού με την κρίση που διανύουμε κάθε οικονομική απολαβή είναι ευπρόσδεκτη. Αν και γνωρίζουμε το ποσό που ζητείται για μία guest εμφάνισή τους, θα αρκεστούμε να σας πούμε ότι είναι μερικές εκατοντάδες ευρώ. Ο Κ. Σόμμερ και η Ν. Παναγιωτακοπούλου δεν είναι οι μόνοι που το κάνουν αυτό, αφού πολλοί είναι οι επώνυμοι που κάνουν εμφανίσεις σε μαγαζιά, είτε παίζοντας μουσική είτε πίνοντας το ποτό τους.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα