Αποκλειστικό:Γιατί τα μάζεψε και έφυγε από το σπίτι της η Άντζελα Δημητρίου

 

Για αυτό το διαμέρισμα στην Ηλιούπολη η Άντζελα Δημητρίου έχει δώσει μάχες και μάχες για να το κρατήσει στην ιδιοκτησία της, έχοντας πολλές φορές χτυπήσει το κουδούνι της για να το κατασχέσουν.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια που με νύχια και με δόντια κατάφερε να το σώσει, δουλεύοντας σκληρά, σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός της δεν μένει πια εκεί. Ήδη εδώ και λίγες μέρες έχει μετακομίσει σε ένα διαμέρισμα, παίρνοντας μαζί της όλα τα προσωπικά της αντικείμενα, τους δεκάδες χρυσούς και πλατινένιους δίσκους της.

Παράκλησή της να μην μάθει κανείς, όσον αφορά τα ΜΜΕ, για το πού είναι το νέο κρησφύγετο της. Μετά και τον σάλο που έγινε με την επίμαχη πασχαλινή διαφήμιση του Jumbo, η τραγουδίστρια που σκίζει στο Premiera μαζί με τους Θέμη Αδαμαντίδη, Αλέκο Ζαζόπουλο και Γιώργο Δασκαλάκη, βιώνοντας τον «βομβαρδισμό» των δημοσιογράφων, θέλει να ηρεμήσει.

Ο λόγος που έφυγε όμως από την επί δεκαετίες κατοικία της, είναι το ότι θέλησε να το αφήσει εξ ολοκλήρου στην κόρη της Όλγα, για να κάνει τη δική της προσωπική αρχή με τον αρραβωνιαστικό της Φώτη, που πάνε για γάμο. Ως μητέρα πάνω από όλα η Άντζελα Δημητρίου, όπως θα έκανε και κάθε μάνα, «θυσιάστηκε» για το παιδί της, μετακομίζοντας στην Άνω Γλυφάδα σε ένα νέο και μικρότερο διαμέρισμα ώστε να έχει όλη την άνεση για την προσωπική της ζωή.  Σε λίγο  περισσότερο και αναλυτικότερο ρεπορτάζ.

Της Σπυριδούλας Κάμπου Ζαράγκα

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα