Αποκλειστικό:«Σύννεφα» στη σχέση Δάρρα – Παπαδημητρίου

 

 

Η σχέση του Δημήτρη Παπαδημητρίου με την Φωτεινή Δάρρα όλα αυτά τα χρόνια έχει περάσει από σαράντα κύματα, με τους δυο τους να μην μπορούν όμως να μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλον, τόσο σε καλλιτεχνικό όσο και προσωπικό επίπεδο.

Είναι γνωστό τοις πάσι ότι για τον μουσικοσυνθέτη η τραγουδίστρια είναι η μούσα του, ενώ και εκείνη δεν σταματάει να τον ευχαριστεί για την πολύτιμη βοήθειά του στην καριέρα της. Και αν και μέχρι πρότινος ήταν αχώριστοι, κατά τα λεγόμενα ανθρώπων του στενού τους περιβάλλοντος, η σχέση τους δοκιμάζεται εκ νέου. Αν και πριν από μερικά χρόνια είχαν διακόψει για λίγο την συνεργασία τους, λόγω του ότι η όμορφη τραγουδίστρια έκανε στροφή 180 μοιρών στην προσωπική της ζωή, κάνοντας σχέση με έναν γοητευτικό άντρα και αποκτώντας ένα παιδί μαζί του, η «επανασύνδεσή» της με τον μουσικοσυνθέτη πριν από δύο χρόνια έμοιαζε να στεριώνει.

Το τι έχει συμβεί πραγματικά μεταξύ τους και έχουν ψυχρανθεί, υπάρχουν αυτοί που το γνωρίζουν, αλλά έχουν αποφασίσει να σιωπήσουν. Δείχνοντας βέβαιοι ότι σύντομα θα τα ξαναβρούν, αφού είναι πολλά, βαθύτερα ψυχικά και ουσιαστικά αυτά που τους ενώνουν.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα