Αποκλειστικό: «Έσωσαν» τον γάμο τους γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια και ο σύζυγός της

Αν και το καλοκαίρι που πέρασε ήταν πολύ δύσκολο για την σχέση τους, το φθινόπωρο τους βρήκε «νικητές» στην μάχη για την αγάπη τους.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που έκαναν τότε τον γύρο του διαδικτύου, η Χριστίνα Μαραγκόζη και ο σύζυγός της Θανάσης Αϊβαλιώτης μετά από πολλά χρόνια γάμου και την απόκτηση της μονάκριβης κόρης τους, φέρεται να είχαν φτάσει στο σημείο να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του γάμου τους, συζητώντας ακόμα και το ενδεχόμενο του οριστικού χωρισμού.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτουν στην «Α» άνθρωποι του στενού τους περιβάλλοντος, ευτυχώς το ζευγάρι δεν πέρασε την πόρτα των δικηγόρων του. Τόσο η τραγουδίστρια όσο και ο επιχειρηματίας αποφάσισαν από κοινού να δώσουν μία μεγάλη ευκαιρία στον έρωτά τους, καταφέρνοντας να διώξουν όλα τα «σύννεφα» από πάνω τους. Κατά τα λεγόμενα αυτών που τους βλέπουν ξανά μαζί σε πρόσφατες εξόδους τους, δείχνουν να έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα και να είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Γιατί μπορεί όντως να πέρασαν μία μεγάλη κρίση, σύνηθες φαινόμενο στις μακροχρόνιες σχέσεις πολλών ζευγαριών, αλλά τα όσα νιώθουν ο ένας για τον άλλον την εξόντωσαν.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα