Αποκλειστικό: Αυτή είναι η γυναίκα που παντρεύεται ο Κώστας Πρέκας (εικόνες)

Της Σπυριδούλας Κάμπου

Πρώτο θέμα συζήτησης έχει γίνει από χτες η δήλωση-«βόμβα» του Κώστα Πρέκα ότι παντρεύεται στα 75 του χρόνια, και όλοι αναρωτηθήκαμε ποια είναι η τυχερή της καρδιάς του. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες της «Α», η γυναίκα αυτή δεν είναι άλλη από τη Μαίρη Βιντιάδου.

Ο «μεγάλος» ηθοποιός και η ισχυρή κυρία των δημοσίων σχέσεων γνωρίστηκαν όταν εκείνη μαζί με την ομάδα της, πριν από μερικούς μήνες, ανέλαβε τις δημόσιες σχέσεις του θεάτρου του στον Πειραιά.

Η καθημερινή τους τριβή λόγω της δουλειάς ήταν αυτή που τον έκανε να ανακαλύψει σε εκείνη όλα όσα έψαχνε σε μία γυναίκα, κάνοντάς τον να την ερωτευτεί. Αν και στην αρχή εκείνη φέρεται να αιφνιδιάστηκε από το φλερτ του, δεν θα μπορούσε να μην κολακευτεί από τα δεκάδες τρυφερά ποιήματα που της έγραφε. Με την πάροδο του χρόνου άρχισαν να έρχονται πιο κοντά, και να μοιράζονται στιγμές και εκτός δουλειάς, όπως βόλτες σε ταβερνάκια μαζί με φίλους τους.

Η γνωστή pr woman ήταν από τις πρώτες που έσπευσαν στο πλευρό του όταν νοσηλεύτηκε πριν από μερικές μέρες ενώ δεν θα λείπει από δίπλα του τη Δευτέρα που θα υποβληθεί σε επέμβαση διπλού bypass στην καρδιά του. Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει από το περιβάλλον τους, με το που έμαθε ο Κώστας Πρέκας ότι θα χειρουργηθεί πήρε τη μεγάλη απόφαση να της κάνει την πρόταση γάμου, που ήταν άκρως ρομαντική. Η Μαίρη Βιντιάδου φανερά συγκινημένη από την πρόταση γάμου του μέχρι στιγμής δεν του έχει δώσει την τελική απάντηση, υποσχόμενη ότι θα του ανακοινώσει το «ναι» ή το «όχι» με το που τελειώσει το χειρουργείο του και πάνε όλα καλά.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα