Αποκλειστικό: Βρήκαν τον άντρα που παρενοχλεί επώνυμες μέσω ίντερνετ

 

Δεκάδες ήταν οι καταγγελίες επώνυμων και μη γυναικών τον τελευταίο καιρό στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπου έδειχναν έντονα ενοχλημένες από τη σεξουαλική παρενόχληση και την εξύβριση που δεχόντουσαν από έναν διαδικτυακό τους φίλο.

Αν και στην αρχή ο εν λόγω άντρας έδειχνε να έχει φιλικές διαθέσεις, με έντονα συναισθήματα θαυμασμού απέναντί τους, δεν αργούσε να εκδηλώνει στη συνέχεια τα «αρρωστημένα» του πάθη. Τόσο η Κατερίνα Καινούργιου, η Κατερίνα Στικούδη, η Μαρία Κορινθίου όσο και άλλες πολλές, αντιλήφθηκαν ότι έχουν να κάνουν με έναν παρανοϊκό που τις έβριζε άσχημα όταν εκείνες δεν δεχόντουσαν να παίξουν το «παιχνίδι» του στέλνοντάς τους φωτογραφίες τα γεννητικά του όργανα, και αφού τον μπλόκαραν, εκείνος επανερχόταν από άλλο προφίλ, εξυβρίζοντάς τες πολύ άσχημα.

Τα νέα δεν άργησαν να φτάσουν και στα λαγωνικά της Δίωξης Αστυνομικού Εγκλήματος, που σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Α», μετά από εξονυχιστική έρευνα έπεσαν πάνω στον δράστη, προειδοποιώντας τον αρχικά να συμμορφωθεί, ενώ διαφορετικά θα περάσουν σε νομικές κυρώσεις κατόπιν απαίτησης πολλών γυναικών που έπεσαν θύματα των αρρωστημένων σεξουαλικών του ορέξεων. Γιατί, αν και εφόσον γίνουν μηνύσεις, τότε θα πρέπει να περάσουν στην άμεση σύλληψή του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα