Αποκλειστικό: Θύμα ομαδικού βιασμού και ξυλοδαρμού από δέκα άντρες Ελληνίδα μοντέλο-παρουσιάστρια

Τον τελευταίο καιρό έχει εξαφανιστεί από τα τηλεοπτικά και κοσμικά δρώμενα, κάνοντας πολλούς να υποθέτουν ότι είναι στα πλαίσια της στροφής που δήλωνε πριν από μήνες πως ήθελε να κάνει στη ζωή της και στο γενικότερο προφίλ της, αφού όλοι τη σχολίαζαν για τη σέξι εμφάνισή της και το τηλεοπτικό project που παρουσίαζε και έμεινε στην ιστορία.

Η πραγματική αιτία της εξαφάνισης  όμως της ξανθιάς tv-persona και μοντέλου είναι άλλη, πολύ άσχημη και επώδυνη. Αφού αυτό που της συνέβη είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε μία γυναίκα. Τα γυρίσματα που είχε ο καιρός στην προσωπική της ζωή, και η απόφασή της να εγκαταλείψει τον πρώην σύντροφό της, όταν εκείνος έμαθε ότι η παρουσιάστρια διατηρούσε παράλληλο δεσμό με ώριμο επιχειρηματία, ήταν η αιτία να την εκδικηθεί με τον χειρότερο τρόπο. Αφήνοντάς της τα μεγαλύτερα τραύματα σε σώμα και ψυχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στην «Α» από ανθρώπους του περιβάλλοντός της, ο πρώην θερμόαιμος σύντροφός της τής είχε στήσει ένα αποτρόπαιο «καρτέρι» ως αντίποινο της απιστίας της. Γυρνώντας ανύποπτη ένα βράδυ στο σπίτι της πριν από μερικούς μήνες, και ενώ έβαζε το κλειδί στο διαμέρισμά της, δεν αντιλήφθηκε την παρουσία κάποιων αντρών που την περίμεναν στο σκοτάδι και κάνοντας «νεκρική» ησυχία.

Όλα έγιναν σύμφωνα με την περιγραφή της σε κλάσματα δευτερολέπτων. Με πολύ προσεκτικές κινήσεις την έβαλαν μέσα στο διαμέρισμα, της έκλεισαν το στόμα, μη αφήνοντάς τη να φωνάξει, και αφού τη βίασαν ομαδικά, στη συνέχεια οι 10 άντρες που είχαν κληθεί να διεκπεραιώσουν τη «δουλειά», την έδειραν πάρα πολύ άσχημα, αφήνοντάς τη σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Όπως αναφέρουν αυτοί που ενημερώθηκαν από την ίδια τα όσα άσχημα της συνέβησαν, πραγματικά σοκαρισμένη και έντρομη από τις απειλές πως αν μιλήσει στην αστυνομία θα της κάνει μεγαλύτερο κακό, αποφάσισε να σιωπήσει και να μην καταγγείλει το συμβάν. Φοβούμενη τα σκληρά και προειδοποιητικά για τη ζωή της λόγια του πρώην της, αλλά και την αποκάλυψη ενός σκανδάλου που θα τη στιγματίσει.

Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα έμεινε κλεισμένη στο σπίτι της, για να επουλωθούν οι μώλωπες στο πρόσωπο και το σώμα της, ενώ ζήτησε τη βοήθεια ψυχολόγου για να πατήσει και πάλι στα πόδια της. Εδώ και λίγες μέρες έχει αρχίσει να κάνει δειλά-δειλά τις πρώτες της εξόδου, και κατά τα λεγόμενα των επαϊόντων συνοδεύεται από σωματοφύλακα, που τη φυλάει από απόσταση αναπνοής.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα