Αποκλειστικό: Λουκέτο στην επιχείρηση γνωστού λαϊκού τραγουδιστή

Εξαφανισμένος από τα ΜΜΕ, είναι εδώ και χρόνια ο Γιώργος Αλκαίος, που μετά και τις αρνητικές διαστάσεις στη χώρα μας που πήρε η συμμετοχή του στη Eurovision αποφάσισε να απομονωθεί στη Μήλο. Ο δημοφιλής τραγουδιστής που επανήλθε δισκογραφικά τον τελευταίο καιρό μετά από μουσική απουσία χρόνων, με δύο νέα τραγούδια, έχει αφοσιωθεί πλήρως στη ψυχική του ηρεμία και τις επιχειρήσεις του.

Το εγχείρημά του όμως στον χώρο εστίασης, ανοίγοντας ένα τύπου σουβλατζίδικου με σάντουιτς στο νησί, δεν του πήγε όπως ήλπιζε, για αυτό και σύμφωνα με κατοίκους του νησιού αποφάσισε να του βάλει «λουκέτο» βλέποντας ότι δεν αποφέρει τα ποσά που θα μπορούσαν να φέρουν το κέρδος.

Έτσι ο Γιώργος Αλκαίος διατηρεί πλέον μόνο τη ξενοδοχειακή του μονάδα, που όσοι την έχουν επισκεφτεί περιγράφουν τις παραδοσιακές μεζονέτες ως ένα στολίδι αρχιτεκτονικής με απίστευτη θέα. Πρόκειται για μία επιχειρηματική δραστηριότητα που του αποφέρει πολλά χρήματα, ενώ αποτελεί πόλο έλξης των επωνύμων, που θέλουν να απολαύσουν ινκόγκνιτο τις διακοπές τους, όπως έκανε και ο Γιώργος Λιάγκας με αντροπαρέα φίλων του, που βρέθηκε τον Αύγουστο στο νησί. Όπως αναφέρουν στην «Α» μόνιμοι κάτοικοι του νησιού, ο τραγουδιστής είναι ακριβοθώρητος, αποφεύγει να κυκλοφορεί δημόσια, ενώ περνάει πολλές ώρες στο στούντιο ηχογράφησης που έχει δημιουργήσει στον προσωπικό του χώρο, όπου και μεγαλουργεί.

5987_GIORGOS_ALKEOS_2022009

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα