Αποκλειστικό: Ξένη ταινία-ντοκιμαντέρ η ζωή της Νανάς Καραγιάννη

 

Της Σπυριδούλας Κάμπου Ζαράγκα

 Μια πρόταση-έκπληξη από αμερικάνικη εταιρεία παραγωγής δέχτηκε πριν από λίγο καιρό η Νανά Καραγιάννη και είναι καθ’ όλα έτοιμη να την υλοποιήσει. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Α», η μάχη τη με τη νευρική ανορεξία που την έφτασε να φλερτάρει μέχρι και με τον θάνατο, αλλά και το πώς κατάφερε να βγει νικήτρια από τον κυκεώνα, «ερέθισαν» τους ξένους παραγωγούς μεγάλου τηλεοπτικού καναλιού, που της ζήτησαν να μεταφέρουν την ιστορία της στην τηλεοπτική οθόνη.

Καταφέρνοντας να επικοινωνήσουν μαζί της μέσω Facebook, της εξήγησαν το πώς έχουν φανταστεί να γυρίσουν την ταινία-ντοκιμαντέρ, η οποία θα προβληθεί στην Αμερική και σε άλλες πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Στόχος τους, όπως εξομολογήθηκαν στη ραδιοφωνική παραγωγό, είναι να στείλουν τα ανάλογα μηνύματα που θα βοηθήσουν και άλλα κορίτσια που έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο με τη νευρική ανορεξία και άλλες διατροφικές διαταραχές.

Μιλώντας στην «Α» η Νανά Καραγιάννη δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για αυτή την πρόταση, όπως αντίστοιχα και για την αυτοβιογραφία της που της ζήτησε να γράψει γνωστός εκδοτικός οίκος.

«Η πρόταση για το βιβλίο έχει γίνει καιρό, αλλά ακόμα δεν έχω ξεκινήσει να γράφω κάτι. Η πρόταση για το ντοκιμαντέρ είναι αυτή που με έχει συνεπάρει, γιατί θέλω πραγματικά να μοιραστώ και με άλλα κορίτσια τα όσα πέρασα, αλλά και να τα βοηθήσω». Όπως μας αποκάλυψε η Νανά, οι ιθύνοντες του ξένου τηλεοπτικού καναλιού, που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα υγείας, της ζήτησαν επίσης να πρωταγωνιστήσει η ίδια στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της, κάτι όμως που εκείνη αρνήθηκε.

«Θα είναι πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό για εμένα, να το ξαναζήσω από την αρχή. Θα ξυπνήσει ο εφιάλτης, και δεν θέλω τώρα που έχω καταφέρει να είμαι στην πραγματικότητα του ονείρου. Αυτό όμως που έχω σκοπό να κάνω είναι να συμμετάσχω στο κάστινγκ και να επιλέξω εγώ η ίδια το κορίτσι που θα με ενσαρκώσει αλλά και όλους όσοι θα υποκριθούν τα άτομα από το στενό μου περιβάλλον που έπαιξαν σημαντικό ρόλο, αρνητικό αλλά και θετικό στην πορεία της υγείας μου, χωρίς όμως να αποκαλυφτούν ονοματεπώνυμα γιατί είναι γνωστά πρόσωπα. Επίσης τους ζήτησα να έχω παράλληλα και μία βαθιά εμπλοκή στο σενάριο και τη σκηνοθεσία, κάτι που δεν μου έχουν αρνηθεί», μας εξομολογήθηκε η Ν. Καραγιάννη.

Ήδη αυτές τις μέρες γίνονται οι τελικές τηλεφωνικές συζητήσεις και σύντομα θα χρειαστεί να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη για να ξεκινήσουν το τηλεοπτικό εγχείρημα που σίγουρα θα συγκινήσει.

Το βιωματικό ντοκιμαντέρ όμως δεν είναι το μόνο που την κάνει χαρούμενη το τελευταίο διάστημα. Η Ν. Καραγιάννη είναι όμορφη και λαμπερή και έρωτας είναι η αιτία, που, σύμφωνα με όσα είπε στην «Α» άνθρωπος του περιβάλλοντός της, έκανε έφοδο στη ζωή της πριν από ένα μήνα. Έχοντας όμως η ίδια «καεί» στο παρελθόν από τη δημοσιοποίηση και την υπερέκθεση που πήρε η προσωπική της ζωή, αυτήν τη νέα σχέση θέλει να την προφυλάξει όσο περισσότερο μπορεί.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα