Αποκλειστικό: Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ πήρε εξιτήριο αλλά δυσκολεύεται να περπατήσει

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΝΕΙ ΝΕΑ ΑΡΧΗ

 

Της Σπυριδούλας Κάμπου Ζαράγκα

 

 Μετά από έναν μήνα περίπου παραμονής στο νοσοκομείο, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ το πρωί της Δευτέρας πήρε το πολυπόθητο εξιτήριο και επέστρεψε στο διαμέρισμά του στα νότια προάστια.

Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, όπως αποκλειστικά σας ενημέρωσε πρώτη η «Άποψη» είχε ένα σοβαρό ατύχημα στην μπανιέρα του, μετά από λιποθυμικό σοκ!

Μετά από εφτά ώρες που ήταν αβοήθητος και πεσμένος κάτω, μην μπορώντας να φτάσει το κινητό του να καλέσει σε βοήθεια, δικοί του άνθρωποι ανησυχώντας γιατί δεν σήκωνε τα τηλέφωνα, τον αναζήτησαν στο σπίτι του, βρίσκοντας τον σε μία άσχημη κατάσταση, να υποφέρει από τους πόνους.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ που όλες αυτές τις μέρες νοσηλευόταν στο δωμάτιο του πρώτου ορόφου του Τζανείου με σοβαρά χτυπήματα στην σπονδυλική στήλη και πιο συγκεκριμένα στη μέση και στα πλευρά, ακολουθώντας πιστά τη θεραπευτική αγωγή των ιατρών, κατάφερε να νιώσει καλύτερα και να επιστρέψει πιο δυνατός στην καθημερινότητά του.

Αν και δεν μπορεί να περπατήσει ακόμα καλά, υποσχέθηκε στους ιατρούς ότι θα συνεχίσει τις φυσικοθεραπείες κατ’οίκον και δεν θα κάνει τίποτα ώστε να καταπονέσει τον οργανισμό του. Από το μεσημέρι της Δευτέρας βρίσκεται και πάλι στον προσωπικό του χώρο, ενώ κινείται με τη βοήθεια του πι, αφού θα περάσει καιρός μέχρι να επανέλθει η μέση του και να περπατήσει όπως πριν το ατύχημα. 

Τέλος καλό όλα καλά και του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση. 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα