Αποκλειστικό: Ο κρυφός έρωτας της Καινούργιου με γνωστό τερματοφύλακα (εικόνες)

Της  Σπυριδούλας Κάμπου

Για δύο ολόκληρες μήνες κατάφεραν να κρατήσουν το ειδύλλιό τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η σχέση έληξε πρόωρα, εκείνος πήρε μεταγραφή στην Ισπανία και τα έφτιαξε με μία μελαχρινή καλλονή.

Ένας έρωτας που δεν κατάφερε να πάρει είδηση κανείς, αφού οι πρωταγωνιστές αυτού, τον χειρίστηκαν τόσο σωστά, θέλοντας να τον προφυλάξουν από τα ΜΜΕ. Έχοντας και οι δυο τους «καεί» στο παρελθόν με την έκταση που πήρε η προσωπική τους ζωή, θέλησαν να το ζήσουν ανενόχλητοι και ινγκόγνιντο. Πριν από δύο μήνες η Κατερίνα Καινούργιου πετούσε στον αέρα της εκπομπής της κάποιες σπόντες ότι «ναι κάτι υπάρχει στη ζωή της» χωρίς όμως να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες. Αν και τότε πολλοί έσπευσαν να υποθέσουν βάση των νυχτερινών της εξόδων με τον πρώην της εφοπλιστή Βασίλη Μιχαήλ, ότι έχουν επανασυνδεθεί, η αλήθεια ήταν άλλη και πολύ πιο ενδιαφέρουσα. Λάτρισσα της στρογγυλής θεάς η παρουσιάστρια, μη ξεχνάμε ότι στο παρελθόν ήταν ζευγάρι με τον Γιώργο Σαμαρά, δεν άργησε να υποκύψει στο στενό μαρκάρισμα που δέχτηκε από τον Ρομπέρτο.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας που έκανε τεράστια καριέρα στον Ολυμπιακό, γνώρισε την Κ.Καινούργιου σε μία βραδινή έξοδο μέσω κοινών φίλων, και έκανε ότι άρμοζε σε έναν άντρα που θέλει να βάλει «γκολ» στην καρδιά της. Ο έρωτας ήταν αμοιβαίος και δεν άργησε να φουντώσει, και λίγοι ήταν αυτοί που γνώριζαν και είχαν πάρει όρκο σιωπής να μην βγει τίποτα προς τα έξω.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Α» ακόμα και σε κάποια νυχτερινά σχήματα που βρέθηκαν να διασκεδάσουν, καθόντουσαν σε διπλανά τραπέζια, ώστε να μην κινήσουν υποψίες και να τραβήξουν τα βλέμματα πάνω τους. Όσο διασκέδαζαν όμως τα βλέμματα της παρουσιάστριας και του τερματοφύλακα έπαιζαν το δικό τους ερωτικό παιχνίδι. Η σχέση τους κράτησε δύο μήνες και εκείνος χρειάστηκε πολλές φορές να έρθει αστραπή στην Ελλάδα από την Ισπανία όπου έχει πάρει μεταγραφή στην Ισπανιόλ.

Η απόσταση ήταν ένα πολύ σημαντικό εμπόδιο στη σχέση τους, και κάτι που ενοχλούσε και τους δυο τους πολύ, αφού ένιωθαν έντονα την έλλειψη ο ένας τους άλλου. Μόνο που ο φτερωτός θεός είχε άλλα σχέδια για τον Ρομπέρτο, αφού λίγο μετά τον χωρισμό του από την Κατερίνα Καινούργιου, που όσοι τον έζησαν από κοντά περιγράφουν πώς κόστισε πολύ στην παρουσιάστρια, του έφερε στον δρόμο του την μελαχρινή καλλονή και μοντέλο στο επάγγελμα Μισέλ Κάλβο. Ο Ρομπέρτο δεν κρύβει τον έρωτά του για την αγαπημένη του, κάνοντας μαζί της την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση στη γιορτή του ΠΣΑΤ.

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα “Η ΑΠΟΨΗ” που κυκλοφορεί αυτό το Σαββατοκύριακο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα