Αποκλειστικό: Ο χωρισμός του Σταθοκωστόπουλου και το δείπνο με την Καινούργιου

Της Σπυριδούλας Κάμπου Ζαράγκα

Για τον έρωτά τους και τον χωρισμό τους αλλά και την επόμενη μέρα, όπως φαίνεται θα «χυθεί» ακόμα πολύ μελάνι. Αφού τα γεγονότα δείχνουν, ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα, μεταξύ της Κατερίνας Καινούργιου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου.

Το πρώην ζευγάρι, μετά τον άσχημο χωρισμό του, αλλά και τα τρυφερά εντσταντανέ του επιχειρηματία με τη νέα του σύντροφο, που είχαν «βυθίσει» στην κατάθλιψη την παρουσιάστρια, φέρεται πώς έκαναν ένα σημαντικό βήμα, σπάζοντας τον πάγο που είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους. Βράδυ Σαββάτου, οι θαμμώνες του sushi bar Hama που βρίσκεται στο «Estate Ακρωτήρι» ιδιοκτησίας του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, έγιναν αυτόπτης μάρτυρες της συνάντησής του με την Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια δειπνούσε με τον Μένιο Φουρθιώτη, γιορτάζοντας τη μεταγραφή της στο «Ε» όταν στην παρέα τους ως άψογος οικοδεσπότης, προστέθηκε και ο επιχειρηματίας. Η παρέα έμεινε μαζί για αρκετή ώρα, ενώ τα χαμόγελα στο πρόσωπο τόσο της Κατερίνας όσο και του πρώην της μαρτυρούσαν ότι όλα είναι μία χαρά. Άλλωστε αυτό που έχει μεσολαβήσει και δεν είναι ευρύ γνωστό, είναι ότι η σχέση που είχε κάνει ο επιχειρηματίας ανήκει πλέον στο παρελθόν και όπως διαδίδουν οι φήμες στα πηγαδάκια των νοτίων προαστίων, είναι και πάλι ελεύθερος!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα