Αποκλειστικό: Πώς εξαπάτησαν την Καίτη Γαρμπή βάζοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές

Όπως αποκάλυψε στην «Α», η Καίτη Γαρμπή δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι όλο αυτό που έκαναν, χρησιμοποιώντας εν αγνοία της το όνομά της σε λογαριασμό ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης, θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποια εταιρεία-«φάντασμα» εκμεταλλεύεται επώνυμους για να λανσάρει τα προϊόντα της στην αγορά των χρηστών του Facebook. Οι επιτήδειοι «τσιμπάνε» τα θύματά τους με βαρύγδουπες δηλώσεις λαμπερών ονομάτων, που φέρεται να έκαναν χρήση του θαυματουργού προϊόντος αδυνατίσματος.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Κατερίνα Στικούδη πριν από μερικούς μήνες, που επίσης είχε πέσει θύμα ανάλογης εταιρείας, είχε φτάσει μέχρι τον Μανώλη Σφακιανάκη στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, και καταθέτοντας μήνυση ξεκίνησε έναν αγώνα για να ξεσκεπάσει τα πρόσωπά τους. Κάτι αντίστοιχο έκανε και η Άβα Γαλανοπούλου που επίσης είχε εμπλακεί το όνομά της σε μία ανάλογη διαδικτυακή απάτη.

Σειρά έχει, τώρα, η Καίτη Γαρμπή, η οποία –εν αγνοία της φυσικά– εμφανίζεται να προμοτάρει αγνώστου προελεύσεως σκευάσματα αδυνατίσματος και να γίνει η αιτία να εξαπατηθεί πολύς κόσμος.

«Δεν θα πιστέψετε τι κρατούσε μυστικό η Καίτη Γαρμπή», είναι ο… ψαρωτικός τίτλος του δημοσιεύματος, που δεν είναι λίγοι εκείνοι που κλικάρουν στο θέμα για να διαβάσουν το πώς η Καίτη Γαρμπή έχασε τόσα κιλά σε χρόνο dt.

«Το χρησιμοποιώ εδώ και τρεις εβδομάδες περίπου. Οι φίλες μου δεν σταματάνε να με ρωτούν πώς τα κατάφερα να γίνω τόσο λεπτή, τόσο γρήγορα. Έμεινα κυριολεκτικά η μισή από ό,τι ήμουν», φέρεται να αποκαλύπτει η τραγουδίστρια. Μπαίνοντας λοιπόν ένας ανυποψίαστος χρήστης στο επίμαχο άρθρο να δει πώς τα κατάφερε η γνωστή τραγουδίστρια, δεν βλέπεις τίποτα που να την αφορά, παρά μόνο μία διάσημη συνάδελφό της, την Πολίνα Γκαγκαρίνα, την περσινή εκπρόσωπο της Ρωσίας στη Γιουροβίζιον, που σύμφωνα με συνέντευξή της κατάφερε να χάσει 40 κιλά με τη χρήση του φυτικού «θαυματουργού» σπρέι (σ.σ. δεν αναφέρουμε το όνομά του για ευνόητους λόγους).

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η «Α» με την Καίτη Γαρμπή, έπαθε σοκ ακούγοντας το πώς κάποιοι κερδοσκόποι κάνουν όλο αυτό, παίζοντας με την υγεία του κόσμου. «Ειλικρινά δεν γνωρίζω τίποτα. Θα το ερευνήσω όμως και δεν θα το αφήσω έτσι. Θα πρέπει ο κόσμος να προσέχει και να μην πιστεύει τέτοια πράγματα», δήλωσε κατηγορηματικά η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα