Αποκλειστικό: Στα δικαστήρια γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια με τον πατέρα του γιου της (Συμβαίνει τώρα)

Της Σπυριδούλας Κάμπου

Ένας σκληρός δικαστικός αγώνας ξεκινάει από σήμερα Πέμπτη για την τραγουδίστρια και τον πατέρα του παιδιού της. Αν και ο έρωτάς τους ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, με τον γάμο τους να μην αργεί και έναν χρόνο μετά να επισφραγίζεται με την απόκτηση του πρώτου τους παιδιού, η εξέλιξη του ήταν πολύ άσχημη.

Την στιγμή που η Αννέτ Αρτάνι έδινε μάχη με την επιλόχεια κατάθλιψη, και ο γιος τους αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα με την υγεία του, ο Πορτορικανός Τζιοβάνι Ολιβέρα την εγκατέλειψε, αφήνοντας τη μόνη στην Αμερική με ένα μωρό παιδί στην αγκαλιά της, μην έχοντας τον τρόπο να το συντηρήσει. Η τραγουδίστρια τα κατάφερε όμως άξια να μεγαλώσει μόνη της τον γιο της, μη διστάζοντας πριν από λίγο καιρό να κάνει και έρανο μέσω των social media για να βρει συμμάχους στον αγώνα της να μεγαλώσει το παιδί της.

Καταφέρνοντας να σταθεί οικονομικά στα πόδια της, με τη βοήθεια του δικηγόρου της, πρόσφατα πήρε την απόφαση να «κυνηγήσει» τον πατέρα του γιου της, μέσω της δικαστικής οδού. Απαιτώντας από τον νόμο να πάρει από εκείνον ότι δικαιούται για το καλύτερο του γιου τους. Το προκαθορισμένο ραντεβού μεταξύ των δύο πρώην συζύγων και αντιδίκων, δίνεται  το πρωί της Πέμπτης στις αμερικανικές δικαστικές αίθουσες, όπου οι δυο πλευρές αναμένεται να συγκρουστούν…

Το ρεπορτάζ τρέχει και σύντομα αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες από τα όλα όσα συμβαίνουν στο δικαστήριο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα