Αποκλειστικό: Στο πεντάγραμμο ο μικρός αδελφός του Παντελίδη

Της Σπυριδούλας Κάμπου

Στα μουσικά χνάρια του αείμνηστου αδελφού του βαδίζει ο Κωνσταντίνος Παντελίδης. Ο μικρότερος αδελφός του Παντελή Παντελίδη, Νίνο όπως τον φωνάζουν χαϊδευτικά από μικρό, που είχε ως πρότυπο τον μεγάλο του αδελφό, δηλώνει έτοιμος στο περιβάλλον του να μπει δυναμικά στον χώρο του πενταγράμμου.

Έχοντας από μωρό μουσικά βιώματα από τον αδελφό του, και επηρεασμένος από τον άδικο χαμό του, θέλει να ξεδιπλώσει και ο ίδιος το δικό του ταλέντο, που όσοι τον έχουν ακούσει να τραγουδάει με την κιθάρα του υποστηρίζουν ότι έχει πολύ καλή φωνή, που χρειάζεται όμως λίγη δουλειά. Σύμφωνα με τους επαΐοντες, ο Ν. Παντελίδης σκέφτεται πολύ σοβαρά να ξεκινήσει μαθήματα φωνητικής ενώ ήδη έχει έρθει σε επικοινωνία με έναν από τους καλύτερους μουσικοσυνθέτες, στιχουργούς και δάσκαλο φωνητικής, τον Τέρη Σιγανό, τον οποίο αποκαλεί ως coach του.

Με το που ο μαθητής γυμνασίου ανακοίνωσε στη μητέρα του κα Αθηνά Παντελίδη τα καλλιτεχνικά του όνειρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Η ΑΠΟΨΗ”, εκείνη μη θέλοντας να σταθεί εμπόδιο σε αυτά, όπως είχε κάνει άλλωστε και με τον αδικοχαμένο γιο της, τον παρακάλεσε μόνο να τελειώσει πρώτα το σχολείο του και στη συνέχεια έχοντάς τον υπό την επίβλεψή της να κάνει ό,τι θέλει καλύτερο για το μέλλον του. Αναμένουμε λοιπόν και τον δεύτερο Παντελίδη!

me-ton-daskalo-fonitikis-teri-sigano

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα