Αποκλειστικό: Τίτλοι τέλους για τον τραγουδιστή και την ηθοποιό

Το ζευγάρι μετά από δύο χρόνια σχέσης αποφάσισε να ρίξει τους τίτλους τέλους, αθόρυβα και χωρίς να το πάρει είδηση κανείς.

Όπως αθόρυβα και χωρίς τυμπανοκρουσίες στα ΜΜΕ έγιναν ζευγάρι, έτσι ακριβώς και χώρισαν. Σύμφωνα με όσα δειλά-δειλά εξομολογούνται άνθρωποι του στενού τους περιβάλλοντος, η απόφαση πάρθηκε από κοινού, αφού τα «σύννεφα» που είχαν μαζευτεί τους εδώ και αρκετούς μήνες πάνω από τη σχέση τους, προκάλεσαν την τελικά την «καταιγίδα».

Στο άκουσμα της άσχημης είδησης οι δικοί τους άνθρωποι, αρχικά ξαφνιάστηκαν. Γνωρίζοντας όμως το πόσο πολύ ταίριαζαν και αγαπιόντουσαν, στη συνέχεια έσπευσαν να τονίσουν με σιγουριά ότι σύντομα θα υπάρξει επανασύνδεση και ότι απλά είναι μία μπόρα που θα περάσει. Μέχρι όμως να συμβεί αυτό, για την ώρα ο Δήμος Αναστασιάδης και η Τζένη Θεωνά δεν είναι πια μαζί και μένουν σε χωριστά σπίτια.

Κατά τα λεγόμενα αυτών που μεταφέρουν στην «Α» τα όσα γνωρίζουν εκ των έσω, ο τραγουδιστής και η ηθοποιός θέλησαν από κοινού να κάνουν ένα μικρό διάλλειμα, και να μείνουν χωριστά ο ένας από τον άλλον, λόγω του ότι συγκατοικούσαν, θέλοντας να πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον τους, για το αν θα είναι κοινό ή θα φέρει τον οριστικό χωρισμό. Η καθημερινότητα και η ρουτίνα αυτής, σε συνδυασμό με τα επαγγελματικά άγχη, λειτούργησαν αρνητικά στον έρωτά τους, ενώ σενάρια περί ύπαρξης τρίτων προσώπων, αποκλείονται  κατηγορηματικά.

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα “Η ΑΠΟΨΗ” του Σαββατοκύριακου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα