Αποκλειστικό: Το live βρισίδι που «εισέπραξε» ο Χανταμπάκης στη Γλυφάδα

Ήταν αναμενόμενο ότι κάποια στιγμή θα συνέβαινε. Ήταν κάτι που φοβόταν τόσο η παραγωγή του «Survivor» όσο και ο Στέλιος Χανταμπάκης, όταν ενημερώθηκε για τον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει εναντίον του μετά το «κακό» προφίλ που βγήκε, σύμφωνα με τον ίδιο, από την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο και με τις αντιδράσεις του κόσμου να «φουντώνουν» εναντίον του, η σύζυγός του, που είχε γίνει αποδέκτης πολλών σκληρών υβριστικών μηνυμάτων στο Facebook, που έβαζαν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα της ίδιας και της οικογένειάς της, χρειάστηκε να απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να προστατευτεί.

Αυτό που συνέβη όμως πριν από λίγες ημέρες σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της Γλυφάδας ήταν άνευ προηγουμένου, προκαλώντας την οργή του μοντέλου-παρουσιαστή που μετά δυσκολίας συγκράτησε τον θυμό του, λόγω του ότι είχε μαζί του τον μικρό γιο του. Σύμφωνα με όσα μεταφέρουν στην «Α» όσοι ήταν παρόντες στο υβριστικό επεισόδιο κατά του Στ. Χανταμπάκη, είχαν μείνει άφωνοι, μη μπορώντας να φανταστούν ότι ένα απλό παιχνίδι μπορεί να προκαλέσει τέτοιες φανατισμένες καταστάσεις και εκδηλώσεις. Ένας φανατισμένος κατά του Στ. Χανταμπάκη τηλεθεατής, με τον που αντίκρισε στον δρόμο, δεν δίστασε να του επιτεθεί με βαρείς υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Ευτυχώς επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι από την παρέα του «Διάσημου» παίκτη που τον απέτρεψαν να απαντήσει στον νεαρό άντρα που είχε διάθεση για καβγά. Το συμβάν όμως ήταν αρκετό για να του χαλάσει τη διάθεση και να σκεφτεί τι κινήσεις πρέπει να κάνει για να ξαναφτιάξει τη δημόσια εικόνα του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα