Αποκλειστικό: «Τσαμπουκάς» επί σκηνής μεταξύ Βίσση και επώνυμης φίλης της (εικόνες)

Αυτόπτης μάρτυρες ενός ακόμη θερμού επεισοδίου επί σκηνής μεταξύ της Άννας Βίσση και μίας πολύ γνωστής κυρίας έγιναν όσοι βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο «Ηotel Ερμού» που εμφανίζεται η τραγουδίστρια.

Το τελευταίο διάστημα το ότι δεν θέλει να ανεβαίνει κανένας πάνω και να την αγγίζει όσο τραγουδάει, απαιτώντας από τους άντρες του μαγαζιού να κατεβάζουν από την πίστα τους ανεπιθύμητους επισκέπτες, έχει προκαλέσει μεγάλο ντόρο στα ΜΜΕ. Το βίντεο που δημοσιοποιήθηκε πρόσφατα και έδειχνε την Άννα Βίσση να «πετάει» με τη βοήθεια των σεκιούριτι από τη σκηνή τον make up artist Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, που εκλιπαρούσε να της δώσει ένα φιλί, είχε προκαλέσει μεγάλο ντόρο. Δυστυχώς όμως δεν υπάρχει ανάλογο βίντεο που να δείχνει τι έγινε το βράδυ εκείνο που η τραγουδίστρια έγινε έξαλλη με τη Μαριλέννα Παναγιωτοπούλου.

Αν και οι δυο τους γνωρίζονται χρόνια και έχουν συνεργαστεί, κατά τα λεγόμενα αυτών που ήταν παρόντες και τα έζησαν από πρώτο χέρι, η Α.Βίσση έδειχνε να ενοχλείται από τη συμπεριφορά της θεατρολόγου, που έχοντας έρθει σε λίγο παραπάνω διάθεση, προσπαθούσε να της μιλήσει, να την αγγίξει, διακόπτοντάς τη αρκετές φορές από την ερμηνεία της. Οι σερβιτόροι του μαγαζιού που αντιλήφθηκαν το πόσο οργισμένη ήταν η Α.Βίσση προσπάθησαν να ηρεμήσουν τη Μ.Παναγιωτοπούλου, που έδειχνε να δυσανασχετεί με τη στάση της τραγουδίστρια, και με την παρέα της που διέγνωσε την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, να την παίρνει να φεύγουν άρον-άρον από το μαγαζί για να αποφευχθεί μία μεγαλύτερη παρεξήγηση.

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα “Η ΑΠΟΨΗ” που κυκλοφορεί αυτό το Σαββατοκύριακο!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα