Αποκλειστικό: Aνατροπή στην δικαστική σύγκρουση του Βαλάντη με την μητέρα της κόρης του

 

Μια νέα προσπάθεια να βάλουν στην άκρη τις διαφορές τους κάνουν –έστω και ως χωρισμένοι– ο Βαλάντης και η Κατερίνα Κουκουτέγου. Το ζευγάρι που αγαπήθηκε σφόδρα και απέκτησε μία πανέμορφη κόρη, που είναι σήμερα 5 ετών, έφτασε μέχρι και τις δικαστικές αίθουσες για να λύσει τις διαφορές του.

Μετά και τον χωρισμό τους, η μητέρα της κόρης του καλλιτέχνη δεν έδειξε διατεθειμένη να τον αφήσει σε «χλωρό» κλαρί, αν δεν ήταν καθόλου σωστός στις υποχρεώσεις του απέναντι στο παιδί του. Κατηγορώντας τον μάλιστα μέσα από μία εκτενή αγωγή που κατέθεσε εις βάρος του πριν από δύο χρόνια περίπου, ότι δεν είναι σωστός απέναντι στη διατροφή που του έχει ορίσει ο νόμος, αλλά και το ότι δεν έχει την επαφή που πρέπει με το παιδί του.

Μάλιστα, εκείνη την περίοδο η μητέρα του δεύτερου παιδιού του Βαλάντη είχε κάνει σύμπραξη με τη μητέρα του μεγαλύτερου γιου του, Έλενα Γκρέκου, που φέρεται να είχε τα ίδια παράπονα από τον τραγουδιστή, έχοντας σκοπό να τον αντιμετωπίσουν στις δικαστικές αίθουσες. Όπως αναφέρουν όμως στην «Α» όσοι γνωρίζουν τις εξελίξεις της σύγκρουσης του τραγουδιστή με την Κ. Κουκουτέγου, όπως συνέβη και με την Ελ. Γκρέκου, έχουν περάσει στο στάδιο της συμφιλίωσης. Η μητέρα της κόρης του, μετά και την άφεση που του έδωσε η μητέρα του γιου του, αποφάσισε να αποσύρει την αγωγή και να δώσει στον πατέρα της μικρής Ιωάννας μία ακόμη ευκαιρία, την οποία εκείνος έχει «πιάσει» από τα μαλλιά, δηλώνοντας καθ’ όλα μετανιωμένος για τα λάθη που έκανε ως πατέρας.

Ο τραγουδιστής που σκίζει στο “47 classic” στο Κολωνάκι, έχει πλήρη επαφή και με τα τρία παιδιά του από τις τρεις διαφορετικές γυναίκες που αγάπησε στο έπακρον.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα