Απολογείται ο βιαστής της φοιτήτριας

 

 

Τη δίκη του εκδοχή για όσα του καταλογίζονται σχετικά με την αρπαγή και το βιασμό νεαρής φοιτήτριας στο διαμέρισμά του στη Δάφνη θα δώσει σήμερα Τρίτη (9/5) ο 52χρονος, Παναγιώτης Κοντζιζέλος, τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του οποίοι δόθηκαν στη δημοσιότητα με εισαγγελική διάταξη. Η υπόθεση έχει σοκάρει το Πανελλήνιο, καθώς ο 52χρονος κατηγορείται ότι βίαζε και βασάνιζε για ένα 24ωρο τη φοιτήτρια μέσα στο διαμέρισμά του.

Σύμφωνα με την μαρτυρία της κοπέλας ο 52χρονος την παγίδευσε μέσω αγγελίας στην οποία ζητούσε μια κοπέλα για τις δουλειές του σπιτιού ενώ όταν πήγε σπίτι του της είπε ότι ήταν σχεδόν τυφλός.

«Πήγα στο σπίτι του για να του ζητήσω τα 100 ευρώ που μου χρωστούσε. Μου είπε “καθάρισε το σπίτι και θα σου τα δώσω”. Κάποια στιγμή, ενώ ήμουν στην κουζίνα, έπεσε πάνω μου και μου έβαλε μια πετσέτα στο πρόσωπο.

»Προσπάθησα να αντισταθώ αλλά είναι υπέρβαρος και δεν τα κατάφερα. Μετά έχασα τις αισθήσεις μου και όταν ξύπνησα ήμουν δεμένη. Φώναζα “βοήθεια” και μου έλεγε “σκάσε”.

»Αυτό συνέβη πολλές φορές, έχανα τις αισθήσεις μου και όταν συνερχόμουν και φώναζα βοήθεια, αυτός με έβριζε» είπε μεταξύ άλλων η κοπέλα στους αστυνομικούς.

Αντίθετα ο 52χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι όλα έγιναν με την συναίνεση της κοπέλας ενώ ανέφερε στους αστυνομικούς ότι αρχικά είχε βρει μια άλλη κοπέλα.

“Θέλω να πω ότι στις αρχές του έτους είχα βρει και μία άλλη κοπέλα, η οποία ήταν από την Αλβανία και είχαμε παρόμοια συμφωνία και με εκείνη αλλά την έδιωξα όταν εκείνη μου έκλεψε ένα δαχτυλίδι το οποίο αργότερα μου επέστρεψε γιατί την είχα βιντεοσκοπήσει κατά την πράξη της αυτή», ανέφερε στους αστυνομικούς.

Πλέον αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το τι θα υποστηρίξει στην απολογία του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα