Αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή του γνωστός Έλληνας ηθοποιός

Αν και είναι ένας γόης, που πολλές γυναίκες θα «πέθαιναν» για εκείνον, ο ίδιος δεν κρύβει ότι έφτασε στο σημείο να θέλει να πεθάνει για μία γυναίκα.

Τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στα σήριαλ «Δικαίωση» και «Δίδυμα Φεγγάρια», με τον Νικόλα Μπράβο να κερδίζει γρήγορα την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού. Σε συνέντευξή του στο ΟΚ όμως, όπως αποκάλυψε για μία χαμένη αγάπη, έφτασε να αιωρείται με το ένα πόδι μέσα στο δωμάτιο και με το άλλο έξω από το παράθυρο.

«Έχω πέσει αρκετά χαμηλά για μια γυναίκα. (Γελάει) έχω ζήσει και εντάσεις και τσακωμούς και κλάματα και απειλές. Ζούσα αρκετά δραματικά τις σχέσεις μου, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό. Το καλοκαίρι που μας πέρασε, ενώ δεν πίνω και δεν καπνίζω, βρέθηκα να πίνω βότκα και να καπνίζω μέχρι τα ξημερώματα, να είμαι μόνος στο διαμέρισμα μου στην Αθήνα στον όγδοο όροφο, να στέκομαι στο παράθυρο, με το ένα πόδι απέξω και το άλλο από μέσα, να κοιτάω την Ακρόπολη και να σκέφτομαι: “Μέσα… έξω… Μ΄αγαπάει…. Δε μ’ αγαπάει”. Μεταξύ μας δεν θα έπεφτα. (Γελάει) Είμαι εθισμένος στη ζωή. Αλλά τι να κάνουμε που είμαι και πολύ δραματικός τύπος!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ooooooooo

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα