Αποσύρθηκε ένας από τους σπόνσορες του Σουάρες!

Οι συνέπειες μίας άτυχης στιγμής αναμένεται να είναι πολλαπλάσιες για τον Λουίς Σουάρες. Όπως ανακοινώθηκε, ένας από τους σπόνσορες του Ουρουγουανού, απέσυρε την υποστήριξη του.

Η απόλυτη παράνοια επικρατεί γύρω από το θέμα με τη… δαγκωνιά του Λουίς Σουάρες, στην πλάτη του Τζόρτζιο Κιελίνι. Η εξοντωτική ποινή της FIFA ήταν μόνο η αρχή. Διότι ακολούθησε η αντίδραση της εταιρείας online τζόγου, 888poker, η οποία ανακοίνωσε πως αποσύρει άμεσα την οικονομική της στήριξη στον διεθνή ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ! Ο Ουρουγουανός είχε συνάψει συμφωνία με τη συγκεκριμένη εταιρεία, προκειμένου να διαφημίζει την ιστοσελίδα της στη διάρκεια του Μουντιάλ. Εφόσον αποβλήθηκε από το υπόλοιπο της διοργάνωσης, κατά το σκεπτικό των υπευθύνων, δεν έχει και νόημα η συνέχιση της συμφωνίας τους.

Ωστόσο, με την ίδια λογική, ακόμη και αν αποκλειόταν η Ουρουγουάη από την επόμενη φάση, η μεταξύ τους συνεργασία θα έληγε, καθώς δεν θα είχε αντικείμενο. Η αλήθεια είναι πως η εν λόγω εταιρεία θέλησε να εκμεταλλευθεί επικοινωνιακά το συγκεκριμένο περιστατικό και να δείξει ότι δεν… συμφωνεί με την πράξη του Λουίς Σουάρες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα