«Αποτυχία το εκλογικό ποσοστό του ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές»

Τεταμένη είναι η ατμόσφαιρα στο ΠΑΣΟΚ, αφού μετά τις δηλώσεις των Θάνου Μαωραϊτη και Μιχάλη Καρχιμάκη για αλλαγή ηγεσίας, έρχεται και ο Συμεών Κεδίκογλου να εκφράσει τους προβληματισμούς τους για το μέλλον του κόμματος.

Ο πράσινος βουλευτής Ευβοίας,  με ανάρτηση του στο Facebook, χαρακτηρίζει αποτυχία το εκλογικό ποσοστό του ΠΑΣΟΚ στις Ευρωεκλογές , αφού όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «δεν συνεδρίασε η κοινοβουλευτική ομάδα, ούτε είχα την ευκαιρία να εκφραστώ από άλλο μέσο ως τώρα».

Ειδικότερα, ο υφυπουργός Παιδείας χαρακτηρίζει το ποσοστό του 8% ως «ποσοστό βαθέoς προβληματισμού» ενώ μιλώντας για το συνέδριο του Οκτωβρίου που προανήγγειλε ο Ευάγγελος Βενιζέλος το βράδυ της 25ης Μαΐου τονίζει με έμφαση ότι «δεν θα πρέπει να είναι συνέδριο πανηγυρικής επιβεβαίωσης του πόσο καλοί είμαστε, προεκλογικού χαρακτήρα, ούτε κομματικών μηχανισμών αποκομμένων από την κοινωνία. Θα πρέπει ν’ ακουστεί αυθεντικά η φωνή της βάσης».

Και συμπληρώνει με νόημα αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα ότι «θα πρέπει να τα δούμε και να τα επανεξετάσουμε όλα».

Προειδοποιεί τέλος για περαιτέρω μείωση του ποσοστού του ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εθνικές εκλογές όπου το κλίμα θα είναι πιο πολωμένο και δύσκολο προειδοποιώντας ότι «αν δεν συμβούν μεγάλες αλλαγές στην πολιτική της κυβέρνησης, που δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι, για να μην καλλιεργούμε μεγάλες προσδοκίες, κι οι εκλογές γίνουν σύντομα πριν τα όποια οικονομικά επιτεύγματα περάσουν στην καθημερινότητα του πολίτη, ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα