Αποφασίζουν για το μέλλον στον Άρη

Γρίφος για δυνατούς λύτες αποδεικνύεται η κατάσταση στην ομάδα του Άρη! Από τη μία βρίσκεται ο Γιώργος Γαλανός, ο οποίος αποχώρησε από την… ενεργό δράση και από την άλλη η προοπτική που έχει προκύψει, μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τον Άλεξ Κάλας και τους Ισπανούς επενδυτές.

Ο Ερασιτέχνης Άρης καλείται να σταθμίσει τις δύο περιπτώσεις και να καταλήξει στην καλύτερη δυνατή λύση για το μέλλον της ομάδας. Η παρατεινόμενη κρίση στα διοικητικά του συλλόγου, από τη μία επηρεάζει και το αγωνιστικό κομμάτι και από την άλλη διαμορφώνει μία εικόνα διάλυσης προς τα έξω, η οποία κάθε άλλο παρά εξυπηρετεί τα συμφέροντα των «κιτρινόμαυρων».

Προκειμένου να αποφασιστεί το τι μέλλει γενέσθαι, ο Ερασριτέχνης κάλεσε σε σύσκεψη όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Οι άνθρωποι του συλλόγου θα παραθέσουν τα γεγονότα και τα δεδομένα και θα τα βάλουν όλα επί τάπητος, με στόχο να ληφθεί μία απόφαση για την επόμενη μέρα. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣ:

«Ο Πρόεδρος του Α.Σ.ΑΡΗΣ καλεί τους θεσμικούς φορείς (Α.Σ, ΚΜΑ, ΠΑΕ, και αντιπροσωπεία δυο ατόμων από κάθε σύνδεσμο) σε διευρυμένη συνάντηση για το φλέγον θέμα του ποδοσφαιρικού τμήματος. Τη Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014 στις 19:00 στα γραφεία του ερασιτέχνη Αλκμήνης 69,η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα