«Αποφασισμένοι και έτοιμοι…»

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν πως το ντέρμπι με την ΑΕΚ δεν έρχεται και στο καλύτερο δυνατό τάιμινγκ για τον Ολυμπιακό, λόγω των παράλληλων ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων, ωστόσο ο Αντρέ Μάρτινς πιστεύει πως το γεγονός αυτό δεν θα αποτελέσει εμπόδιο για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του.

«Γνωρίζαμε πως θα είχαμε λίγο χρόνο για να ξεκουραστούμε και να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Όμως είναι ένα πολύ σημαντικό για εμάς και δε θα αποτελέσει δικαιολογία το γεγονός αυτό. Είναι κάτι που μας έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν και το έχουμε αντιμετωπίσει.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως η ομάδα θα είναι συγκεντρωμένη και έτοιμη» τόνισε ο Πορτογάλος μέσος που ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στο θρίαμβο του Ολυμπιακού στο αντίστοιχο ντέρμπι του πρώτου γύρου (3-0) και πρόσθεσε: «Ήταν μία πολύ όμορφη στιγμή αυτή που έζησα στον πρώτο γύρο όταν πέτυχα το γκολ. Εύχομαι να μπορέσω να την ζήσω ξανά. Όμως, το πιο σημαντικό ήταν πως κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα μου, να παίξω καλά και να πάρουμε ένα πάρα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα. Αυτό θέλω να επαναλάβω. Να βοηθήσω την ομάδα, να παίξουμε καλά και να πάρουμε τη νίκη. Αν μπορέσουμε να το συνδυάσουμε με γκολ μου, θα είναι ακόμα καλύτερα. Όμως, το πιο σημαντικό είναι να παίξω καλά και να βοηθήσω την ομάδα μου για να πάρει τη νίκη».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα