Αποφεύχθηκε το “μαύρο” στο MEGA

Υπό τον φόβο του μαύρου στο MEGA, οι μέτοχοι της Τηλέτυπος αποφάσισαν να πληρώσουν τους εργαζόμενους, οι οποίοι περνούν το δικό τους Γολγοθά τους τελευταίους μήνες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις δύο ημέρες μετά την καταβολή του μισθού του Μαίου βρέθηκαν τα χρήματα για να πληρωθεί και ο Ιούνιος. Την Δευτέρα το μεσημέρι έγινε η καταβολή και του δεύτερου μηνιάτικου, αποτρέποντας τους εξαγριωμένους συναδέλφους να ρίξουν “μαύρο” στο κανάλι, παγώνοντας και τις επαναλήψεις που παίζουν τόσο καιρό.

Ωστόσο, οι τελευταίοι τώρα είναι που δεν πρόκειται να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις τους, καθώς αποδείχθηκε περίτρανα ότι όλο αυτό τον καιρό ήταν στο χέρι των μετόχων να τους πληρώσουν. Άλλωστε, τους οφείλονται πέντε μηνιάτικα (Ιούλιος, Αύγουστος, Σεπτέμβριος, Νοέμβριος) και δεν έχουν αποδεσμευθεί τα χρήματα από τις τράπεζες. Πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν πως το ποσό των 2 εκ. ευρώ δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για τους μισθούς, αλλά για να καλύψει άλλου είδους οφειλές που έχει δημιουργήσει το κανάλι, όπως π.χ. προς την Digea.

Το επόμενο διάστημα θα γίνει μία μάχη, προκειμένου το MEGA που εξακολουθεί να αποτελεί επιλογή χιλιάδων τηλεθεατών, να βγάλει νέο πρόγραμμα από το 2017. Φυσικά, για να συμβεί κάτι τέτοιο, σημαίνει πως θα λυθούν τα οικονομικά προβλήματα και οι εργαζόμενοι θα επιστρέψουν κανονικά στις θέσεις τους.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα