Αποφυλακίζεται ο Βίκτωρας Ρέστης

Αποφυλακίζεται με διάταξη της ανακρίτριας,  Κ.  Κατσιβέλη και σύμφωνη πρόταση του Εισαγγελέα Κ. Σπηλιόπουλου, ο επιχειρηματίας, Βίκτωρας Ρέστης.

Αυτή ήταν η δεύτερη αίτηση του επιχειρηματία, η οποία έγινε δεκτή με τους όρους  της απαγόρευσης εξόδου στο εξωτερικό και της εμφανίσης του στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου διαμένει.

«Η Δικαιοσύνη εκτιμώντας ορθά τα πραγματικά περιστατικά της υπόθεσης, σε συνδυασμό με ουσιώδη νεώτερα στοιχεία και δικονομικές ενέργειες του κ. Ρέστη, έκρινε ότι πρέπει να αφεθεί ελεύθερος. Ο κ. Ρέστης, με αίσθημα ευθύνης, θα αγωνισθεί μέχρι τέλους για να αποδείξει την αθωότητα του και συγχρόνως θα συνεχίσει μαζί με τους χιλιάδες  εργαζομένους του την επιχειρηματική του δραστηριότητα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό», τόνισαν σχετικά ο ποινικολόγος, Μ.  Δημητρακόπουλος και του δικηγόρος,  Θανάσης Κανελλόπουλος.

Ο κ. Ρέστης είχε φυλακιστεί από τις αρχές Αυγούστου κατηγορούμενος για επισφαλείς δανειοδοτήσεις της τράπεζας FBBank (First Business Bank), της οποίας μέχρι πρότινος ήταν μεγαλομέτοχος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα