Αποχή και από τις επιπλέον τηλεμαχίες επέλεξε η Γεννηματά

Η Φώφη Γεννηματά αφού απείχε από την συζήτηση και την ψήφιση του νομοσχεδίου για την κατοχύρωση της αλλαγής φύλλου, ανακοίνωσε κι επισήμως ότι θα αποφύγει τις τηλεμαχίες με τους άλλους υποψηφίους, καθώς όπως είπε σε δημοσιογράφους στην Κρήτη, προκειμένου να μην αναπτυχθεί εσωστρέφεια.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση κατά την περιοδεία της στην Κρήτη, η Φώφη Γεννηματά επεσήμανε: «Ο διάλογος μεταξύ όλων των υποψήφιων θα γίνει στα δύο debates που έχει αποφασίσει η Επιτροπή Αλιβιζάτου με την σύμφωνη γνώμη όλων. Αυτή είναι εξάλλου σε γενικές γραμμές και η διεθνής πρακτική». Κατέληξε δε πως αυτή την τακτική θα ακολουθήσει «περιφρουρώντας παράλληλα και την σοβαρότητα της διαδικασίας από κινδύνους εσωστρέφειας». Η επιτροπή Αλιβιζάτου έχει αποφασίσει να γίνουν δύο debates με συντονιστή τον δημοσιογράφο Παύλο Τσίμα ο χρόνος των οποίων θα καθοριστεί από την επιτροπή.

Η Φώφη Γεννηματά εφόσον προκριθεί στον β’ γύρο θα συμμετάσχει και στο τρίτο debate μεταξύ των δύο «φιναλίστ».

Υπενθυμίζεται πως άλλοι υποψήφιοι όπως οι Γ. Μανιάτης και Γ. Ραγκούσης επιθυμούν πολλά debates ενώ ο Γ. Καμίνης δεν διαφωνεί με την διεξαγωγή δύο κύριων τηλεμαχιών ωστόσο δεν είναι αρνητικός και σε περισσότερες «αναμετρήσεις» καθώς επιδιώκει πολιτικό διάλογο σε βάθος.

Ο δήμαρχος Αθηναίων άλλωστε θα παραβρεθεί στο τηλεοπτικό debate του Action 24 την Πέμπτη στο οποίο θα ανταποκριθούν και οι Στ. Θεοδωράκης, Ν. Ανδρουλάκης, Γ. Μανιάτης, Οδ. Κωνσταντινόπουλος, Γ. Ραγκούσης) πλην της Φώφης Γεννηματά.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα