Αποχωρεί από την Άλκμααρ ο Μάρκο Φαν Μπάστεν!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Άλκμααρ αναμένεται να αποτελέσει ο Μάρκο Φαν Μπάστεν, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ολλανδία, η κατάσταση του άλλοτε σπουδαίου επιθετικού δεν παρουσιάζει βελτίωση, με αποτέλεσμα οι γιατροί που τον παρακολουθούν, να εισηγηθούν την απεμπλοκή του από την προπονητική και το ποδόσφαιρο, ώστε να αποφύγει το στρες και όσα προκαλούνται από την πίεση που δέχεται.

Ο Μάρκο Φαν Μπάστεν υπέστη μεγάλο σοκ με την απώλεια του πατέρα του, τον Ιούλιο που πέρασε. Όπως φαίνεται, το άγχος του προκάλεσε επιπλοκές στην καρδιά, σε βαθμό που να κινδυνεύει η ζωή του! Ο Ολλανδός προπονητής ανέλαβε την Άλκμααρ το καλοκαίρι, με συμβόλαιο δύο χρόνων, ωστόσο το τελευταίο διάστημα απέχει από τα καθήκοντά του, ενώ απουσίασε και από το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να διακόψουν τη συνεργασία τους, ώστε ο Φαν Μπάστεν να κοιτάξει την υγεία του και η Άλκμααρ τη συνέχιση της πορείας της.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα