Αποχωρεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Ντιέγκο Λόπεζ!

Ο Ντιέγκο Λόπεζ θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν από την ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, μετά από απόφαση που έλαβε και ανακοίνωσε ο τεχνικός της «Βασίλισσας», Κάρλο Αντσελότι.

Η απόκτηση του Κοσταρικανού Κέιλορ Νάβας δεν αφήνει περιθώρια διεκδίκησης της μοναδικής θέσης κάτω από τα γκολπόστ των Μαδριλένων, γεγονός που ξεκαθάρισε ο Ιταλός προπονητής στον έμπειρο τερματοφύλακα. Παράλληλα, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από ευρωπαϊκούς συλλόγους για την περίπτωσή του. Η Ρεάλ Μαδρίτης αναζητεί πόρους, προκειμένου να καλύψει το μεγάλο άνοιγμα που έχει κάνει στο μεταγραφικό παζάρι, ιδιαίτερα με την απόκτηση του Κολομβιανού Χάμες Ροντρίγκεζ.

Για τον Ντιέγκο Λόπεζ έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον η Μονακό, η Νάπολι και η Τσέλσι. Σε συνάντηση που έγινε την Τετάρτη (30/7) μεταξύ της διοίκησης και του ατζέντη του έμπειρου πορτιέρο, υπήρξε συνεννόηση, προκειμένου μέχρι τη Δευτέρα (4/8) να έχουν κατατεθεί οι προτάσεις από τις ενδιαφερόμενες ομάδες και να προχωρήσει τάχιστα το θέμα. Φαβορί για την απόκτησή του παρουσιάζεται η Μονακό, η οποία φαίνεται πως έχει καταθέσει την καλύτερη πρόταση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα