Αποχώρησε η Λαμία από το πρωτάθλημα σε… ζωντανή μετάδοση! (Video)

Αποχώρηση σε… ζωντανή μετάδοση! Γράφτηκε ιστορία στο παιχνίδι μεταξύ της Κέρκυρας και της Λαμίας για το πρωτάθλημα της Football League, τη δεύτερη κατηγορία της χώρας μας, καθώς η διοίκηση των φιλοξενούμενων αποφάσισε να αποχωρήσει από τη διοργάνωση στο 48’ του αγώνα, αφήνοντας τους παίκτες να ολοκληρώσουν το παιχνίδι για διαδικαστικούς λόγους!

Το ματς ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές για την ομάδα της Φθιώτιδας που προηγήθηκε στο νησί των «Φαιάκων» με 0-2 χάρη στα τέρματα του Πίντο και του Νατσιόπουλου στο 18’ και στο 24’. Με νίκη η Λαμία θα έφτανε τους 16 βαθμούς και όχι μόνο θα ξεπερνούσε την Κέρκυρα στη βαθμολογία, αλλά θα έκανε τεράστιο μπάσιμο ανόδου!

Στο 30’, ωστόσο, ο διαιτητής Ρούσσος-Μπεκερτζής έδωσε πέναλτι σε ανατροπή (;) του Κόντου από τον Λεάντρο και η Κέρκυρα μείωσε σε 1-2 μετά από εκτέλεση του Γκόμεζ, ενώ η ισοφάριση ήρθε με νέο πέναλτι αυτή τη φορά του Κόντου, που υποδείχθηκε μετά από χέρι του Κοντεών.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο Λεάντρο αποβλήθηκε για αγκωνιά που μάλλον δεν έκανε ποτέ (φαίνεται να κάνει θέατρο ο Σουάνης) και τότε πήρε την απόφαση ο πρόεδρος της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, την οποία γνωστοποίησε με διπλή ανακοίνωση:

Α σκέλος: «Ο μεγαλομέτοχος Πανουργιάς Παπαϊωάννου ανακοινώνει ότι η Π.Α.Ε Λαμία αποχωρεί από το πρωτάθλημα. Κύριοι της Κ.Ε.Δ. να χαίρεστε το πρωτάθλημα και τους διαιτητές σας»

Β σκέλος: «Η ΠΑΕ Λαμία δίνει τα συγχαρητήριά της στην Κέρκυρα,πολύ μεγάλη ομάδα,καθώς και στον διαιτητή Ρούσσο-Μπεκερτζή,τον οποίο πρέπει η ΚΕΔ να τον προωθήσει στο Champions League». Απίστευτο κι όμως ελληνικό! Θυμίζουμε πως και πέρσι ο συγκεκριμένος παράγοντας είχε πει πως θέλει να αποχωρήσει από το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά τελικά φαίνεται να το πράττει με μικρή καθυστέρηση.

Δείτε τις φάσεις του αγώνα και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=391&v=qxbsUPX3ppg

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα