Αποχώρησε (και) η Βέροια από το πρωτάθλημα της Football League

Μετά τον Αχαρναϊκό και η Βέροια -αδυνατώντας να ανταπεξέρθει στις οικονομικές της υποχρεώσεις- αποχώρησε από το πρωτάθλημα της Football League. Η ιστορική ομάδα από την Ημαθία, ουσιαστικά πρόλαβε τις εξελίξεις, αφού η αποπομπή της ήταν θέμα χρόνου. Έχει ήδη τιμωρηθεί δύο φορές με αφαίρεση τριών βαθμών για χρέη και -σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις- η τρίτη αφαίρεση οδηγεί απριόρι στον υποβιβασμό. Το ΔΣ της ΠΑΕ Βέροια, λοιπόν, έλαβε την απόφαση αποχώρησης και ενημέρωσε γι’ αυτήν εγγράφως τη διοργανώτρια. Επιπλέον, αιτήθηκε να δοθεί η δυνατότητα -με χρονικό ορίζοντα 10ημέρου- στους ποδοσφαιριστές της που μένουν άνεργοι να βρουν ομάδα ως ελεύθεροι.

Λίγο αργότερα, η Football League ανακοίνωσε την αποβολή της Βέροιας από το πρωτάθλημα. Και την ματαίωση των προγραμματισμένων αγώνων, στους οποίους θα συμμετείχε.

Η σχετική ανακοίνωση: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE στη δια περιφορά συνεδρίασή του την 23-02-2018, απέβαλλε την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ από το Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018, μετά την έγγραφη παραίτηση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ από το Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE και σύμφωνα με το άρθρο 24 παρ. 5 του Κανονισμού Ιδιότητας Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών, διότι υπέπεσε τρεις (3) φορές σε παράβαση που αφορά ποινές οι οποίες επιβάλλονται λόγω μη καταβολής χρηματικών αποζημιώσεων από οποιαδήποτε αιτία σε ποδοσφαιριστές», αναφέρει σχετικά η ανακοίνωση της Football League.

Ως εκ τούτου, ο προγραμματισμένος για την Κυριακή (25/02, 15:00) αγώνας του Απόλλωνα Πόντου με τη Βέροια ματαιώνεται, όπως φυσικά και όλοι οι υπόλοιποι αγώνες της ομάδας της Ημαθίας. Παράλληλα, αποβάλλεται και η ομάδα Κ19 της Βέροιας από το πρωτάθλημα Νέων της Football League».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα