Αποχώρησε ο αρχισυντάκτης από την εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά-Όλη η αλήθεια για τον καβγά

 

Σε αναζήτηση νέου αρχισυντάκτη βρέθηκε να είναι η Ρούλα Κορομηλά. Κι αυτό γιατί η συνεργασία της με τον Βαγγέλη Περρή έλαβε τέλος, και πολλοί δεν άργησαν να διαδώσουν ότι οι τίτλοι τέλους έπεσαν με έναν τρικούβερτο τσακωμό. Ο Βαγγέλης Περρής όμως θέλησε να αποκαταστήσει την αλήθεια της αποχώρησής του από το «Bravo Ρούλα», μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» το πρωί της Πέμπτης.

«Η εκπομπή ήταν μια παραγγελία απέναντι στη Ρούλα να κάνει ένα show συγκεκριμένο, διάρκειας δέκα εκπομπών. Η Ρούλα ζήτησε από τους ανθρώπους που ξέρει ότι σε αυτό το είδος κάτι γνωρίζουν να την βοηθήσουν. Εγώ είπα ότι θα πάω για δύο εκπομπές, τις κάναμε τρεις, τις κάναμε τέσσερις… Αυτό που είχα αναλάβει ήταν να το στήσω, είχα την επιμέλεια. Οι τέσσερις εκπομπές τελείωσαν την περασμένη εβδομάδα, υπάρχει αυτό το δεκαπενθήμερο που βοηθά να γίνει η αλλαγή της σκυτάλης, που αυτό κάνουμε. Εγώ, αυτή την εποχή, όπως ξέρετε πολύ καλά, οι υποχρεώσεις με τραβάνε να πάμε στο νησάκι μας.Με τη Ρούλα είμαστε πολύ περισσότερο δεμένοι από ότι ήμασταν, δουλέψαμε πάλι μαζί και αυτό είχε πολύ ενδιαφέρον και έχουμε τις καλύτερες σχέσης. Τους είπα ότι αν παρουσιαστεί ανάγκη θα είμαι εκεί να βοηθήσω. Χθες ήμασταν μαζί με τη Ρούλα».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Άποψης», αυτά που εξομολογήθηκε ο Βαγγέλης Περρής έχουν δόσεις αλήθειας, αφού το πρωινό της Πέμπτης τον είδαν να βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του «Ε» και να πίνει καφέ με την Ρούλα Κορομηλά, σε άκρως φιλικό κλίμα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα