Αποχώρηση-«βόμβα» της Μελίνας από τους Vegas- Τι εξηγεί η ίδια

Μετά από πολλά χρόνια συνεργασίας, η Μελίνα Μακρή πήρε την πιο δύσκολη απόφαση της ζωής της, εγκαταλείποντας τους Vegas. Η τραγουδίστρια μετά από ώριμη σκέψη, θέλει να ακολουθήσει μία σόλο καριέρα, που λίγο πολύ , πολλοί γνώριζαν ότι κάποια στιγμή αυτό θα συνέβαινε. Φανερά συγκινημένη, θέλησε η ίδια να το ανακοινώσει στους θαυμαστές τους μέσω των social media.

 «Πριν από λίγες μέρες έκλεισε ένα μεγάλο βιβλίο της ζωής μου, θα ήταν αδικία να το αναφέρω ως κεφάλαιο, ήταν ένα όμορφο βιβλίο που μου χάρισε πολλά, όμως οι σελίδες του έφτασαν κάπου στο τέλος. Συνειδητοποιημένα ακολουθώ το όνειρο της ζωής μου, να αφοσιωθώ και να υπηρετήσω το Ελληνικό τραγούδι, με τις νότες που τραγουδάει η ψυχή μου, αποχωρώ από το συγκρότημα Vegas για τον σκοπό αυτό… Δεν λυπάμαι που τελειώνει αντίθετα είμαι ευτυχισμένη και ευγνώμων γιατί συνέβη…
Σαν επίλογο αυτού του βιβλίου, θα ήθελα να γράψω ότι ευχαριστώ πολύ τους συνταξιδιώτες μου στο μαγικό ταξίδι των Vegas, τον Σταύρο και τον Zeraw και να τους ευχηθώ ολόψυχα καλή συνέχεια.
Το καινούργιο βιβλίο είναι ακόμα γεμάτο λευκές σελίδες που εύχομαι να γράψουμε μαζί…
Σας ευχαριστώ
Μελίνα Μακρή…».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα