Απροσδιόριστος ο χρόνος επιστροφής του Ρονάλντο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν κατάφερε, για μία ακόμη φορά, να προπονηθεί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στην αποστολή της Πορτογαλίας, γεγονός που θέτει σε σοβαρό κίνδυνο τη συμμετοχή του στη φάση των ομίλων του Μουντιάλ.

Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης υποφέρει από τενοντίτιδα, η αντιμετώπιση της οποίας απαιτεί ξεκούραση και ειδικό πρόγραμμα προπόνησης. Βασικά όμως, ξεκούραση. Ο Ρονάλντο προσπαθεί με εναλλακτικές θεραπείες και παρακολούθηση από το ιατρικό τιμ να ξεπεράσει το πρόβλημα και να αγωνιστεί στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Ωστόσο, ο κίνδυνος να υποστεί ακόμη μεγαλύτερη ζημιά είναι πολύ μεγάλος, ενώ η κατάστασή του δεν παρουσιάζει βελτίωση, γεγονός που υποχρέωσε τον προπονητή της Εθνικής Πορτογαλίας, Πάολο Μπέντο, να δηλώσει πως δεν γνωρίζει το χρόνο επιστροφής του Ρονάλντο στην ενεργό δράση και ότι καταστρώνει τα πλάνα του δίχως το μεγάλο αστέρι της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου προπονητή:
«Όταν θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί, θα κριθεί όπως κρίνονται και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες, ανεξάρτητα με το ποιος είναι. Τώρα προετοιμαζόμαστε για το ματς με τη Γερμανία. Η απόφαση για το πότε θα παίξει, ανήκει στο ιατρικό τιμ και στον ίδιο. Ο Ρονάλντο δεν είναι ο μοναδικός καλός παίκτης που διαθέτουμε».

Οι πιθανότητες να είναι έτοιμος στην πρεμιέρα της Πορτογαλίας, κόντρα στη Γερμανία, είναι ελάχιστες, ενώ εκφράζονται φόβοι πως ενδεχομένως να μην προλάβει ούτε τα υπόλοιπα ματς των ομίλων, καθώς η κατάστασή του δεν παρουσιάζει βελτίωση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα