«Απόλυτα επιτυχής η ακρόαση Αβραμόπουλου»

Με αφορμή την σημερινή ακρόαση του κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου στην Επιτροπή Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο επικεφαλής της ΚΟ της ΝΔ στο ΕΚ κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης και οι ευρωβουλευτές κα Μαρία Σπυράκη, κα Ελίζα Βόζεμπεργκ, η οποία είναι και μέλος της Επιτροπής Πολιτικών Ελευθεριών, ο κος Γιώργος Κύρτσος και ο κος Θοδωρής Ζαγοράκης έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

«Η μετανάστευση συνιστά  ένα από τα πιο σημαντικά θέματα για την ΕΕ και την Ελλάδα.

 

Ο νέος Έλληνας Επίτροπος κος Δημήτρης Αβραμόπουλος αναλαμβάνει έναν από τους πιο κρίσιμους τομείς της ευρωπαϊκής πολιτικής, τον τομέα της μετανάστευσης και των εσωτερικών υποθέσεων.

Η προσωπικότητα, η εμπειρία, οι γνώσεις και ο χαρακτήρας του κου Αβραμόπουλου συνιστούν εχέγγυα για μια απόλυτα επιτυχημένη θητεία στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Οι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, αναγνωρίζοντας ότι τα θέματα της διαχείρισης των συνόρων και της πολιτικής ασύλου αποτελούν υψίστης σημασίας προτεραιότητα για την Ελλάδα, δεσμευόμαστε να στηρίξουμε τις πρωτοβουλίες του νέου Επιτρόπου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και στα Ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον κ. Αβραμόπουλο στα νέα του καθήκοντα».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα